Aþaðýya bakýyorum arada yeniler geliyor, eskiler geliyor, tekrar tekrar dejavu. Gelen yeniler bir daha görünmüyor, eskiler yine geliyor. Kürkçü dükkanýna tilki bile gelmez, tek tilki tahtacý.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Takaslarda bugün yatýrým fonlarý 5 ml almýþ, döþe geçen sattiginin bir kismini geri koymuþ, bofa almýþ sevmesemde alýmlarýný almýþ yine. Ýlk 5 deki artýþ biraz daha olmuþ ama doktor bu ne dedirten cinsten. Alacak adam yukarý surerde alýr. O zaman kimse kalmaz diye düþündürüyor ama öyle olmuyor. Takaslar bize serap olarak mý görünüyor. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tekkeyi bekleyen çorbayý içer.
Bu atasözüyle yola çýkarsak,
Alt tarafý 1 çorba içmeye geldik
emmi sen bize çorbanýn bu kadar pahalý olduðunu söyleseydin, gelmezdik
Demek ki, neymiþ
Bedava peynir fare kapanýnda bulunurmuþ.
Taktacinýnki de o hesap
Buralarý dip tam alým yeri diye yeni gelenden 10 guruþ, eski gelen daha önce almýþ ama lanet olsun böyle borsamý olur diye gidenden 10 guruþ, toplamda günlük 29 guruþ için tezgahý açmýþ
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bu taktaciyi yenmek için,
1 önerim var.
Üçgen biçiminde birbirimize takalým
https://youtu.be/Func2oCsCrM?si=4ujgQCW9U3hstqYK
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Karar veremedi pezovski. At ulen. Ytd
350 baz puan artýþ yapmýþlar. Ytd
AB merkez bankasý faiz indirimi mi toparlattý piyasalarý þimdide. Ytd
Yer Ýmleri