Alýntý Originally Posted by MedwiG Yazýyý Oku
Asalet Bakaný : Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca, bazý CHP delegelerinin þikâyetleri üzerine baþlatýlan adli soruþturma ile yine bazý delegelerce Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açýlan CHP’nin 38. Olaðan Kurultayýnýn iptali davalarýna iliþkin süreçler hakkýnda ve bazý belediyelere yönelik operasyon yapýlacaðý þeklinde sosyal medya aracýlýðýyla bazý paylaþýmlar yapýlmaktadýr.

Kamuoyunu yanýltmaya yönelik dezenformasyon amaçlý bu tür mesnetsiz iddialara itibar edilmemelidir.

Bu paylaþýmlarla ilgili olarak Türk Ceza Kanununun 217/A maddesi gereðince “Halký yanýltýcý bilgiyi alenen yayma suçu” kapsamýnda Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca adli soruþturma baþlatýlmýþtýr.
Durmazlar,emir eþboncudan,amaç ülkeyi güçsüzleþtirmek ABD ve çok uluslu þirketlere teslim etmek,yapabilirmi,çok zor,çünkü bir avuç kadar kaldýlar,bir avucun tek sýðýndýðý dal yargýyý ele geçirmesi...tek bir mert savcýya baðlý abdurrahman gibi herþey,olabilirmi,bu ülkede herþey olabilir ve ben umutluyum,geçende birinin öleceðinden bahsetmiþtim,o sýrrýmýydý acaba,yoksa bohçalýmýydý !!! ,ama þuda var birisinin hakkýnda fezleke düzenleniyordu,benim uyarýcýlýðýmýn önemi büyüktür,aleni açýlan pencereden yine gördüm,bu bana 55 senedir 6-7 defa olmuþtur...çok çetin geçecek nisan ayý...