Sýrrý Süreyya Önder’in kalp krizi gecirdigi ve hastaneye kaldýrýldýðý açýklandý
Sýrrý Süreyya Önder’in kalp krizi gecirdigi ve hastaneye kaldýrýldýðý açýklandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýstanbul Valisi : Türkiye Büyük Millet Meclisi Baþkanvekili ve Ýstanbul Milletvekili Sayýn Sýrrý Süreyya Önder’e geçmiþ olsun dileklerimi iletiyorum.
Kalp rahatsýzlýðý geçirdiði ilk anda Ýl Saðlýk Müdürümüzle birlikte hastaneye intikal ederek süreci yerinde takip ettik.
Doktorlarýmýz tarafýndan gerekli ilk müdahale yapýlmýþ olup, tedavisi titizlikle sürdürülmektedir.
Kendisine acil þifalar diliyorum.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakanlýðý : TBMM Meclis Baþkanvekili ve Ýstanbul Milletvekili Sýrrý Süreyya Önder geçirdiði rahatsýzlýk sonucu hastaneye kaldýrýlmýþtýr.
Tedavisi hastanede devam etmektedir.
Sanýrým sonbahar da, dünyada ki geliþmelerden kaynaklý (bizden de olabilir) olasý bir krize olabilecek, en kötü durumda yakalanýyoruz.
Tarihe not düþeyim dedim, umarým yanýlýrým.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Þans iþte ...
bir halt olacaðý yok.
Asalet Bakaný : Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca, bazý CHP delegelerinin þikâyetleri üzerine baþlatýlan adli soruþturma ile yine bazý delegelerce Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açýlan CHP’nin 38. Olaðan Kurultayýnýn iptali davalarýna iliþkin süreçler hakkýnda ve bazý belediyelere yönelik operasyon yapýlacaðý þeklinde sosyal medya aracýlýðýyla bazý paylaþýmlar yapýlmaktadýr.
Kamuoyunu yanýltmaya yönelik dezenformasyon amaçlý bu tür mesnetsiz iddialara itibar edilmemelidir.
Bu paylaþýmlarla ilgili olarak Türk Ceza Kanununun 217/A maddesi gereðince “Halký yanýltýcý bilgiyi alenen yayma suçu” kapsamýnda Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca adli soruþturma baþlatýlmýþtýr.
Yer Ýmleri