Sayfa 704/717 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714 ... SonSon
Arama sonucu : 5730 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    2 de yorum alsaydık sayın üstad…
    Bu haliyle copy/paste faaliyetine giriyor ki onu Özgür Demirtaş da yapıyor.
    nesnel bilgiler üzerinden çıkarım yapmaktan acizseniz sizin sorununuz. iyi forumlar.
    10. köyden yazıyorum.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    nesnel bilgiler üzerinden çıkarım yapmaktan acizseniz sizin sorununuz. iyi forumlar.
    Sizin çok başarılı olduğunuz yazdığınız kayıptan belli.
    Koç gibi hissede oturuyorsunuz 💪.

3.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Sizin çok başarılı olduğunuz yazdığınız kayıptan belli.
    Koç gibi hissede oturuyorsunuz ��.
    benim şahsi zenginliğim bu forumun konusu mu? Kaynağını belirttiğim haberlerle alakası nedir ? amacınız nedir?
    10. köyden yazıyorum.

benim şahsi zenginliğim bu forumun konusu mu? amacınız nedir ?
    Benim çıkarım yapma kabiliyetim üzerine söz söyleme hakkınız kadar benim de başka konularda değerlendirme yapma hakkım doğuyor.
    Sıkıntı mı var?

5.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Benim çıkarım yapma kabiliyetim üzerine söz söyleme hakkınız kadar benim de başka konularda değerlendirme yapma hakkım doğuyor.
    Sıkıntı mı var?
    Benim varlıklarımı tartışmak, tartışma konusu yapmak senin haddine değil. Bu forumun konusu hiç değil.

Forum yönetimine gerekli şikayetlerimi yaptım. senin bataklığına düşmeyeceğim. iyi forumlar.
    10. köyden yazıyorum.

Forum yönetimine gerekli şikayetlerimi yaptım. senin bataklığına düşmeyeceğim. iyi forumlar.
    İnanın çok üzüldüm.

Yalnız kaybınızdan doğan negatif tavrınızı foruma yansıtmamanızın iyi olacağının forum yöneticileri tarafından da değerlendireceğini ümit ediyorum.

Buraya yazma niyetinde olan herkesle dalaşıyorsunuz… Ve kabul edelim başarılı da oluyorsunuz.

Ama kaybeden forum oluyor 😔

7.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    İnanın çok üzüldüm.

Yalnız kaybınızdan doğan negatif tavrınızı foruma yansıtmamanızın iyi olacağının forum yöneticileri tarafından da değerlendireceğini ümit ediyorum.

Buraya yazma niyetinde olan herkesle dalaşıyorsunuz… Ve kabul edelim başarılı da oluyorsunuz.

Ama kaybeden forum oluyor ��
    Beyfendi benim şahsi zenginliğimin, kayıp ve kazançlarımın muhasebesini yapma amacınız nedir? Forumda kaynaklarıyla birlikte, bir haber paylaşımı yaptım fakat anlamlandıramadığım bir aşağılayıcı dil ve saldırganlıkla yazmaya başladınız. bunu düzenli olarak yapıyorsunuz? amacınız nedir?
    10. köyden yazıyorum.

Beyfendi benim şahsi zenginliğimin, kayıp ve kazançlarımın muhasebesini yapma amacınız nedir? Forumda kaynaklarıyla birlikte, bir haber paylaşımı yaptım fakat anlamlandıramadığım bir aşağılayıcı dil ve saldırganlıkla yazmaya başladınız. bunu düzenli olarak yapıyorsunuz? amacınız nedir?
    Ama siz her konuda mağdur olma başarısı gösteriyorsunuz 👏👏👏.

Sizden bir yorum rica ettik, konuyu ağlama duvarına çevirdiniz… Borsa sinirlerinizi bozuyorsa lütfen bu mecrada yatırımdan vazgeçiniz. İnanın değmez.

Sayfa 704/717 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •