Sayfa 698/704 İlkİlk ... 198598648688696697698699700 ... SonSon
Arama sonucu : 5631 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Mourinho'nun son dönemde şans vermesine rağmen Osayi-Samuel ve Saint-Maximin'i kesin olarak yeni sezonda kadrosunda düşünmediği belirtiliyor.Aynı şekilde Alexander Djiku, Cenk Tosun ve ağır bir sakatlık geçiren Becao ile de yolların ayrılması bekleniyor.Kadroda olan ancak forma şansı bulamayan Burak Kapacak ve Serdar Aziz de gönderilecek.Mourinho'nun Dzeko ve Tadic'le sözleşme uzatmaya soğuk baktığı da gelen bilgiler arasında.Livakovic, Kostic ve Amrabat'la ilgili kararın ise ligin kalan kısmındaki performansa göre verileceği öğrenildi.

Tam 12 kişi,,,1 futbol takımı 11+1,,,,gönder gönderebilirsen,,alırken gözü kapalı alıyorsun,,satarken nasıl satacaksın bakalım.
    Diğerlerini gönder de,Osayi, Maximen ile neden anlaşmıyorsun?
    Morinhoya göre hava hoş tabii,onu gönder bunu al.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2. Başkan Erdoğan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'u kabul etti.

Neden olabilir acaba ? var mı görüş bildirecek olan arkadaşlar.

3.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Başkan Erdoğan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'u kabul etti.

Bir kaç gündür medya KOÇ için dedikodu üretti, nedir bu dedikodu yada ne olabilir, Gezi olaylarına bağlanmak isteyebilir. Koç mali yönden kusursuz bir şirket, oradan yürümeyemezler. Gnellikle gezi ve feto şüphesi ile istediklerini 3-5 ay iceri alıyorlar. Koç bundan rahatsız olduğunu iletmiştir. Keza konuda çok haklı. Ayrıca KOÇ bugün fabrikaların yarısını mısıra yada başka bir ülkeye taşıyorum dese, bildiğin 8 şiddeditde deprem yaşar. Hiç bir iktidar bunu göze alamaz. KOÇ'da göze alınacak haraketlere girmez.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Başkan Erdoğan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'u kabul etti.

3 ihtimal var.

1-futbol a.ş,,,satış,,araplara (mancester united modeli gibi)

2-Takımı çok yıprattın artık çekilmen lazım görüşmesi,

3-Stad ismi konusunda kanun teklifi (Atatürk ismi iki stad olduğu için verilemiyor)

Not:Manipülasyon olmasın diye basına kapalı görüşme yapıldı.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    3 ihtimal var.

3-Stad ismi konusunda kanun teklifi (Atatürk ismi iki stad olduğu için verilemiyor)
    erdoğanın her işi bitti fenerin 3 maddesini görüşecek, güldürdünüz sabah sabah,,,

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    erdoğanın her işi bitti fenerin 3 maddesini görüşecek, güldürdünüz sabah sabah,,,
    Ben de sizin görüşlerinize çok güldüm.

Herkesin bir görüşü,düşüncesi var,,neden olmasın.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    3 ihtimal var.

Not:Manipülasyon olmasın diye basına kapalı görüşme yapıldı.
    Kulüplerimiz borç içinde yüzüyor,maddi menfaat sağlamak için böyle bir model neden olmasın,,bir ara TS gündemdeydi,sonra ne oldu bilmiyorum.Kulüplerimizde her nedense bu konuda bir bağnazlık var,,sanki egemenliğimiz elimizden alınacak.
    Göztepe satıldı ne oldu,,maddi kaynak sağladı,,başa oynuyor,aksi halde borç içinde yüzecekti.

Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.Atatürk

Takımlarımızın zeki olduğunu düşünüyormusunuz? Ben düşünmüyorum,,,eski modelle,bağnaz bir şekilde yönetiliyorlar.
    Yeni yönetim biçimlerine ihtiyaç var.

Sayfa 698/704 İlkİlk ... 198598648688696697698699700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •