Sayfa 524/933 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 7464 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Doviz garantili amerikan enflasyonun a bağlı olarak yillik artış yapılan hava alanları hastane yol ve köprüler oldukça doviz salına mi yor.450 milyar dolar borcu 38 le çarpıp borcun GSMH ya oranını hesaplamak var 60 la çarpıp hesaplamak var o da bizim bütün rasyoları alt üst eder.hukumet seni beni düşündüğünden doları tutmuyor.bir yerde doları tutmaya mecbur.yoksa doların da enflasyonu binecek ,yıl sonu butce patlayacak,borç ra s yo la ri bizim durumumuzu iyice açığa cikaracak

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Ülke net olarak batıyor, artık öyle yavaş yavaş değil. Döviz artışını bu tarz kamuoyu hileleri ile serbest bırakmak zorundalar, döviz 80 üstünde olmalı, faiz ise 25-30 bandında. Bir nebze istihdam üretim devam eder. Bu tl faizden daha mı iyi, evet kesinlikle daha iyi.
    Mehmet Şimşek varken bu mümkün değil şu an yabancılardan gelen döviz ya da en azından olumlu yorumlar şimşeğin yüzü hürmetine. Dediğinizin olması için tekrar gözlerden ışık saçan birinin gelmesi lazım şu an yapılacak tek çare yüksek kur yüksek faiz gibi görünüyor kredi faizlerini düşürerek tüketim patlaması yapıp enflasyonu artırmamak ama kuru da yükselterek ithalatı baltalayıp ihracatı öldürmemek.Ama nerden bakarsanız bakın çok zor.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,568
    bugün gelen doğalgaz faturamda şöyle bir not düşüldümüş-- bu fatura kapsamında ilgili dönem tüketim bedeli şu kadar tl olup şu kadar tl devlet desteği sonrası ödenmesi gereken tutar şu kadar tl dir --- padişahım çok yaşa- bundan bile medet umar durumdalar bitmişler anlayacağınız

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    bugün gelen doğalgaz faturamda şöyle bir not düşüldümüş-- bu fatura kapsamında ilgili dönem tüketim bedeli şu kadar tl olup şu kadar tl devlet desteği sonrası ödenmesi gereken tutar şu kadar tl dir --- padişahım çok yaşa- bundan bile medet umar durumdalar bitmişler anlayacağınız
    CEHAPE gelirse bu destegi keser. Sana girecek tutar da yukaridaki tutar gibisinden.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek varken bu mümkün değil şu an yabancılardan gelen döviz ya da en azından olumlu yorumlar şimşeğin yüzü hürmetine. Dediğinizin olması için tekrar gözlerden ışık saçan birinin gelmesi lazım şu an yapılacak tek çare yüksek kur yüksek faiz gibi görünüyor kredi faizlerini düşürerek tüketim patlaması yapıp enflasyonu artırmamak ama kuru da yükselterek ithalatı baltalayıp ihracatı öldürmemek.Ama nerden bakarsanız bakın çok zor.
    2018-2019 döneminde sayın bakan berat beyin dolar short long hevesi yüzünden her hangi bir karşılığı olmadan kumarda kaybedilen 128 milyarın diyetini ödüyoruz. Bu ödeme halka mal edildi, sorun yok, mecburen ödeyeceğiz. En azından çalışıp ödeme imkanı versinler. Yani çalışmaktan kasıt sizin dolar faiz denkleminde, faizi işletmeler için %20-30, bireysel için %50-60 yapsınlar. Bu ülkede temsil ve ilzama tek başına yetkili biri var, istediğini istediği an onaylar. Biz borcu aldık kabul ettik, ödüyoruz da, yakında ödeyemeyecek duruma geleceğiz. Yani uzatma ne diyorsun dersen, nefes alalım yeter durumundayız.

Kemal abi ne güzel anketçiliği bırakmıştın, Allah aşkına sen anket yapma eşşekten düşmüş karpuza dönüyoruz sonra.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    Adamın biri yazmış 2020'de,petrolün varili 63 dolar,benzin 5.5 tl-sene 2025 nisanı varil 63 dolar benzin 46 tl

Sayfa 524/933 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •