Sayfa 351/368 İlkİlk ... 251301341349350351352353361 ... SonSon
Arama sonucu : 2938 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Tam yerinde bir video olmuş...

Bir kaç defa izledim...

Çok iyi düşünülmüş bir sahne, aslında çok değerli olan hal hatır sormak nasıl değersizleşmiş farkına bile varmıyoruz,

Nasılsın...
    İyiyim...

Aşırı yapmacık ve sahte... Yaşadığımız hayat gibi...

Aslında kimse kimsenin gerçekten nasıl olduğunu bilmek bile istemiyor, bilse başına dert olur diye bile düşünebilir...

Birde insanı değiştiren böyle bir durum var... Zor günlerde bana destek olan herkesten Allah razı olsun, etrafımızda ki sahtekarlarında sayısını azaltsın inşallah...

https://youtube.com/shorts/I1tIj6sJU24?feature=shared
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Çok iyi düşünülmüş bir sahne, aslında çok değerli olan hal hatır sormak nasıl değersizleşmiş farkına bile varmıyoruz,

Nasılsın...
    İyiyim...

Aşırı yapmacık ve sahte... Yaşadığımız hayat gibi...

Aslında kimse kimsenin gerçekten nasıl olduğunu bilmek bile istemiyor, bilse başına dert olur diye bile düşünebilir...

Birde insanı değiştiren böyle bir durum var... Zor günlerde bana destek olan herkesten Allah razı olsun, etrafımızda ki sahtekarlarında sayısını azaltsın inşallah...

https://youtube.com/shorts/I1tIj6sJU24?feature=shared

Öyle zamanlarda yaşıyoruz ki, gerçekler ve yanlışlar karışmış durumda...!!!

Bazen bakıyorum kendime; bazı şeyleri doğru yaptığımı zannederken aslında yanlışa doğru sürükleniyorum fakat farkında bile değilim...!!!

Eğer bir uyarıcı veya ilham gelmezse sonuna kadar o yanlışa devam etsem farkına varmayacağım. Sanki hepimiz hipnoz olmuş gibiyiz...!!!

Hepimizin ayarları ile oynadılar. Biliyorum; ben kesinlikle böyle değildim...!!!

Hayatı artık Coronadan önce ve Coronadan sonra diye ikiye ayırmak gerekiyor. Öyle zannediyorum ki; kimsenin hayatı artık eskisi gibi değil...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...

Yine kararsız günlerden geçiyoruz...

TD Lines grafiği her 2 yönü de zorluyor...!!!

Tek umut kaynağımız 14 Nisan tarihinde 9 yanmış olması. Burayı dip kabul edebilecek miyiz, göreceğiz...?

XAUUSD...

Merakla bekliyorum...???

Ne olacak acaba...?

Son düzenleme : T/A; 19-04-2025 saat: 01:16.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum... :

Bir süreliğine ara verdikten sonra yeniden günler sonra parka gelebildim...

Tabiat canlanmış. Bahar gelmiş de geçiyor bile...

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    840
    Hayırlı sağlıklı bereketli bir hafta olsun inşaallah, alttaki resim bizim küçüksu parkına benziyor.

Türkiye de artık her yer birbirine benziyor. Özgün bir şehir planlaması yok. Kopyala/yapıştır mantığı...!!!

İnsan şehir değiştirse bile artık fark göremiyor mâlesef...!

Sayfa 351/368 İlkİlk ... 251301341349350351352353361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •