Sayfa 354/367 İlkİlk ... 254304344352353354355356364 ... SonSon
Arama sonucu : 2935 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    VAKBN...

Dibin (9) altına sarmış durumda...

Fakat sınır bölgesinde: 20.22

Bugün dükkandaydım bakamadım. Altına geliyorsa sakıncalı olabilir...

Teşekkürler hocam, bugün şuana kadar arada destek atan kurumlardan destek gelmedi, klasik bir HSBC satışı var, ne hikmetse bu kurum her aldığı malı çok daha düşük fiyata satıyor, bir defa bu tahtada kar etmiyor ama inatla o mal alınıyor bir süre sonra zararla satıyor, birde sürekli aldığı malı kar ederek satanlar var, bunlar genellikle yatırım yada emeklilik fonları, nasıl bir mantık varsa aklım almıyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. CEMTS akşam eve gidince kapanışa göre buna da bir bakarsın üstad.
    Bende ki resme göre 2. kanal orta bandı üzeri kapanış yapamadı şu ana kadar. ( 14.24 gibi. )

3. Birde hisse geri alımı için 12 milyar para ayırdım diyen Vakıfbank yönetimi var, piyasadaki açık kısım 605 milyon adet, zaten bunun 90 milyon dan fazlası çoktan alınmış vaziyette, geri kalır 515 milyon lot, 20 TL den alsa 10.3 milyar eder üstüne para kalır

Neyse ister geri alsın ister almasın kendi bilir, daha önce açıkladığı geri alımdan ne hayır geldi ki bundan hayır gelsin, bu şartlarda Vakıfbank şu fiyatı hak ediyor diyemem ama diğer bankalarla kolayca kıyas yapabilirim, o zaman da ortaya çıkan sonuç basit, ya diğerleri pahalı yada vakıf ...

Yukarı da hesap hatası olmuş düzelttim, zaten yuvarlanmış rakamlar, bu şekilde bir geri alım rakamı açıkca insanlarla taş taş geçmektir, piyasadan bu miktarda lot alınamaz...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

CEMTS akşam eve gidince kapanışa göre buna da bir bakarsın üstad.
    Bende ki resme göre 2. kanal orta bandı üzeri kapanış yapamadı şu ana kadar. ( 14.24 gibi. )
    Şu anki duruma göre 13 üzerine 9 da tamam olmuş...

Sınırda bekliyor...!!!

Göstergeler düşüş işaret ediyor ama bir atak yapıp sınırı geçerse işler değişir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Yeşil trend 3600 usd civarıdır.

Kanal katlaması üst bant 3455 usd civarı.

6. Yeşil trend ile kahverengi trend arasında ki mesafe fazla olduğundan, yeşil trend te zorlanacağını düşünüyorum.

7. XU100 Bugün mavi kesikli çizgiye kadar yükseldi ama kapanış kırmızı kanal alt bandında oluştu.
    Ters flama gibi bir oluşum var nereye doğru kırarsa fifty fifty.

8. Bizim piyasada yabancı kalmadığından dışarının bu bozukluğu pek yansımıyor gibi gözükse de dikkatli olmakta faydalar vardır.

Sayfa 354/367 İlkİlk ... 254304344352353354355356364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •