Sayfa 897/897 İlkİlk ... 397797847887895896897
Arama sonucu : 7174 madde; 7,169 - 7,174 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. bugun askıdan inmesi lazimdi itiraz oldumu bilgisi olan varmi? sanirim herkesi ya doktuler yada millet çalı arkasinda...ses ver millet

2.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    bugun askıdan inmesi lazimdi itiraz oldumu bilgisi olan varmi? sanirim herkesi ya doktuler yada millet çalı arkasinda...ses ver millet
    çalı arkasında kaldı cansız bedenlerimiz sn deniz, bilmiyorum buradan ne olacak da bu tahta tekrar canlanabilecek. zerre umudum kalmadı. zamanında 0'lamadık ve de artık buradan da satılmaz isterse çöp olsun diye duruyorum. arada şirketten ibrahim bey ile görüşüyorum bir gelişme var mı diye ama nafile. soğudum..

Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    bugun askıdan inmesi lazimdi itiraz oldumu bilgisi olan varmi? sanirim herkesi ya doktuler yada millet çalı arkasinda...ses ver millet
    Ne askısı? Sayın Özbilek. Daha kartaldan İBB ye dosyanın gitmediği söyleniyor. İBB onaylayacak da askı süreci başlayacak. 2013 yılından bu tarafa ülkenin her yeri imara açıldı, gökdelenler,
    Rezidanslar yapıldı, biz daha imar bekliyoruz. Ne lanet bir yatırım yapmışız. Bu da bizim kısmetimiz anlaşılan.

4. Umudunu yitirenlere tavsiyem VRGYO'nun kartaldaki 27.000m2 tarlasinin degerlemesini okusunlar. su an bizim piyasa degerimizle hemen hemen ayni. Yeri bizimkinden daha kotu bence.

*TURSG-Türkiye Sigorta 2025 yılı 3 aylık konsolide olmayan net dönem karı 4.522.972.646 TL (Önceki 3.526.611.681 TL)

6. Kafasina gore tavan oluyor sonra taban.

Ne ettigi belirsizlerin eline dusmus kagit. Ibb de zaten ortalik karisik. Onay isi tapu isi bizim yatti herhalde.

Eldeki mal duruyorda yeni alim yapmam. Dolar bazindada maliyeti gorursem muhtemelen cikacagim. En potansiyelli kagidi tabiri caizse pic ettiler.

Sayfa 897/897 İlkİlk ... 397797847887895896897

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •