Sayfa 461/475 İlkİlk ... 361411451459460461462463471 ... SonSon
Arama sonucu : 3793 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
     Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Geri alimlarin hizindan mi öyle düşündün..
    hayır açıklama çok garip bir açıklama ve tarihe baktığımızda 9/ ekim 2024 tarihinden beri konuşuyorlar ya da pazarlıktalar...

ALSİM satışı Ağustos ayında gündeme gelmişti...

Tuzla arsası, ALCAR uhdesinde kalan son arsa idi, satışı alelacele yapıldı....
    muhtemelen yönetim yapısı değişmeyecek dediklerine göre Carriere devredecekler kendileri azınlıkta kalacaklar. gene de Carrierin elini rahatlatmak yerine tehditleri de koymuşlar...

son olarak seralar iklimlendirme açısından Carriere muhtaç mı acaba. elde kalmasının hikmeti var mı diye düşündüğüm için...

işte bu nedenlerle satış bitmiştir diye düşünüyorum. ve galiba bazı yeni alanlardaki yatırımlar nedeniyle bu işlemler açıklanıyor...

şirket bir değişim içinde ve tek alanda değil bir çok alanda bir yenilenme içinde... bakalım ne olacak... YTD

ilaveten çinlilerin teklifi ile ilgili ODA tvdeki yazı Mart ayında mıydı
    Son düzenleme : tovbekar; 22-04-2025 saat: 22:14.

2. Alarko, Alcar da yüzde 42 hisseye sahip..
    4.539.130 hisse ..

Yüzde 20 sini satacaz..2.269.565 hisse yapiyor..

Alcar guncel fiyati 1.061 tl..
    2.4 milyar tl yapiyor..55 milyon avro..

İskonto falan desek 2 milyar dan aşağı kasaya para girmez gibi görünüyor..

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    hayır açıklama çok garip bir açıklama ve tarihe baktığımızda 9/ ekim 2024 tarihinden beri konuşuyorlar ya da pazarlıktalar...

ALSİM satışı Ağustos ayında gündeme gelmişti...

Tuzla arsası, ALCAR uhdesinde kalan son arsa idi, satışı alelacele yapıldı....
    muhtemelen yönetim yapısı değişmeyecek dediklerine göre Carriere devredecekler kendileri azınlıkta kalacaklar. gene de Carrierin elini rahatlatmak yerine tehditleri de koymuşlar...

son olarak seralar iklimlendirme açısından Carriere muhtaç mı acaba. elde kalmasının hikmeti var mı diye düşündüğüm için...

işte bu nedenlerle satış bitmiştir diye düşünüyorum. ve galiba bazı yeni alanlardaki yatırımlar nedeniyle bu işlemler açıklanıyor...

şirket bir değişim içinde ve tek alanda değil bir çok alanda bir yenilenme içinde... bakalım ne olacak... YTD

ilaveten çinlilerin teklifi ile ilgili ODA tvdeki yazı Mart ayında mıydı
    https://www.odatv.com/yazarlar/hurre...sale-120089439

https://x.com/55suleymanozay/status/1898784971533263320

https://www.alarko.com.tr/basin/alar...arko-ya-geldi/
    ...

4. Selamlar,
    Satışın neden olumlu karşılandığını anlayamadım. Alarkonun elinde bulunan önemli sanayi şirketini satıyor olması beni üzdü.
    Kendi adıma temettü ödemesi yerine alcar’ı elinde tutmasını tercih ederdim.
    Hayırlısı diyelim.

5.  Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Satışın neden olumlu karşılandığını anlayamadım. Alarkonun elinde bulunan önemli sanayi şirketini satıyor olması beni üzdü.
    Kendi adıma temettü ödemesi yerine alcar’ı elinde tutmasını tercih ederdim.
    Hayırlısı diyelim.
    Alcar'ın şirket bilançosuna katkısı geçen sene 170 milyon, 2023te -250 milyon...Bilançoya doğru düzgün katkısı yok.

7. Kopuyomuyuz onu deyİn da

...

Sayfa 461/475 İlkİlk ... 361411451459460461462463471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •