Sayfa 2170/2198 İlkİlk ... 11701670207021202160216821692170217121722180 ... SonSon
Arama sonucu : 17582 madde; 17,353 - 17,360 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bugün kaç sefer okudun?

8 yasindaydım.
    Adapazarinda 1967 depremi olduğunda mevsim yaz idi.
    Hiç aklımdan çıkmaz;
    Mini etek de henüz moda olmuştu.
    Deprem sonrası komşu ablaları başlarına eğreti eşarp takmış, mini eteklerini aşağı doğru çekiştirirken görmüştüm..

Para bulunca sosyalizm
    Koca bulunca feminizm
    Deprem olunca ateizm
    Bitermiş
    Kütüphane yıkıldı be ya...Kitapların altında kalıyordum. Dalga geçmeye gelmez abi bu işler...Eyvah eyvah...
    Resmen yusuf yusuf oldum...
    Yanlız ben daha önce yazdıydım, ''Estanbul vilayatı korunaklıdır'' diye. ''Anadolu yakası çok daha korunaklıdır.''
    @erefefik

2. @erefefik

3. @erefefik

4. Prof. Dr. Şener Üşümezsoy:

Başka bir deprem riski yok. Marmara’da bitti depremler.

Prof. Dr. Naci Görür:

Büyük deprem geliyorum diyor. Yetkilileri İstanbulla ilgili bir kez daha uyarıyorum. Kaybedecek zamanımız yok, kalmadı.
    Üşümezsoy'u tek geçerim. Olsa da yine 6 şiddetinde olur.
    @erefefik

5. Ozan / Tüylü Mikrofon
    @tuylumikrofon
    ·
    3s
    Hataylı biri olarak söylüyorum, depremden sonra :

1 - Evinizde kesinlikle bulundurma ruhsatlı en az 1 silahınız olmalı.
    2 - Toplanma alanınız olmayacak, bu yöneticilerin hepsi kolpacı. Bu bakımdan, mahallenizde güvenebileceğiniz kişilerle hemen önceden belirlediğiniz alana geçip ailenizi ve dostlarınızı korumaya alın.
    3 - Sakın unutmayın, büyük depremden yaklaşık 2 saat sonra ilk çalacakları bebeklerimiz, sonra mal mülk. Etrafınızdaki tanıdık tanımadık tüm çocukları asker gelene kadar korumaya almalısınız.
    4 - İstanbul depreminden sonra tüm sorumluluk biz halkta olacak. Bizler, diğer şehirlerden şahsi arabalarımıza doldurduğumuz su, ekmek, bebek bezi ve kefenlerle İstanbul’a akın edeceğiz. Kurtarabildiğimizi kurtaracağız. Çıkartabildiğimiz ölülerimizi hemen gömmek zorundayız, 24 saat ve aylarca bitmeyecek bir sürece gireceğiz.
    O gün geldiğinde yöneticiler önlem almadığı için en az 1 milyon insanımız vefat edecek. 2 milyona yakın insanımız uzunlarını ya da aklını kaybedecek, tamamen psikopatlaşacak. Ama neyse, bunlar önemli konular değil biz akape ya da cehapeyi falan konuşalım ;) erdoğan uzun boylu İmamoğlu çok şirin hakan fidan gizemli özgür özel zar zurt falan filan … … …
    Bulundurma ruhsatlı silahınız olsun. Uzun süreli elektrik kesintileri olur. Bu durumda kameralar çalışmaz. Yazdık bunları.
    @erefefik

6. Korku yayıyorlar...
    @erefefik

7. Şener Üşümezsoy az önce Halk TV’de Marmara’da depremler dönemi bitti dedi.
    Bravo. İşte böyle konuşmak gerekir. Naci Görür tutuklansın.
    İmamoğlu derhal serbest bırakılsın.
    @erefefik

8. Prof. Dr. Osman Bektaş
    @profobektas
    ·
    5s
    M 6,2 ORTA MARMARANIN ÜRETEBİLECEĞI EN BÜYÜK DEPREM
    Öngördüğmüz büyüklükte.
    Panik yok.
    Daha büyük deprem beklemiyorum.
    Artcılar devam edecek.
    Ayrıntılar için eski tweetlere bakınız.
    @erefefik

Sayfa 2170/2198 İlkİlk ... 11701670207021202160216821692170217121722180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •