Sayfa 176/176 İlkİlk ... 76126166174175176
Arama sonucu : 1408 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1. Mısır'daki dev yatırımı 2024'ün Eylül ayında açılmıştı. Üretim ve satışları 1 nci çeyrekten itibaren bilançoya yüksek oranda olumlu yansır. Bekleyip göreceğiz.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Mısır'daki dev yatırımı 2024'ün Eylül ayında açılmıştı. Üretim ve satışları 1 nci çeyrekten itibaren bilançoya yüksek oranda olumlu yansır. Bekleyip göreceğiz.
    Yılda 1,5 milyon adet elektronik cihaz (Klima ve Tv) üretilecek fabrikada, ürünlerin yüzde 40'ı Mısır pazarına, yüzde 60'ı ise Mısır dışındaki ülkelere ihraç edilecek. 2025 yılı arçelik için çok parlak geçecek görünüyor.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3. 2025 te çok yüksek bir ciro bekliyorum Arçelikten

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,744
    Blog Entries
    6
    alt kısımda 128 desteği ve üst kısımda da 152 direnci arasında bir V oluşumu yapmaya çalışıyor. şartlar müsait arkadaşlar olabilir.
    öncelikle 140 seviyesindeki ara direnci üstünde atabiliyor mu onu takip edelim sonra bakalım duruma.

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    2025 te çok yüksek bir ciro bekliyorum Arçelikten
    Yeni global yapılanmada kar nasıl şekillenir?
    Artık dip,sabit bir net kar oluşur mu?

6.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Yeni global yapılanmada kar nasıl şekillenir?
    Artık dip,sabit bir net kar oluşur mu?
    Yapmalari gereken bu. 6 ay once genel mudur de artik buyume ve yatirimlarda durup onumuzdeki yillarda marjlara odaklanacaklarini aciklamisti. Bakalim basarabilecekler mi? Bu devasa ciroyla attiklari her tas net karda ve diger karlarda dev etki yaratir.

7.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    2025 te çok yüksek bir ciro bekliyorum Arçelikten
    Dün 3-4 markaya baktım, arcelik 32, bosch 48, profil 37, uğur 29. Arçelik buzdolabı uğurla aynı kaliteye hakimdi, iç dizaynı da çok sade. Bosch parasının hakkını veriyor ama profili bosch ile hemen hemen aynıydı, bende profilo aldım. Arçelikte eski kalite kalmamış.

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Dün 3-4 markaya baktım, arcelik 32, bosch 48, profil 37, uÄŸur 29. Arçelik buzdolabı uÄŸurla aynı kaliteye hakimdi, iç dizaynı da çok sade. Bosch parasının hakkını veriyor ama profili bosch ile hemen hemen aynıydı, bende profilo aldım. Arçelikte eski kalite kalmamıÅŸ.
    Iyi yapmissin. Gule gule kullan. Bundan bi halt olmaz zaten.

Sayfa 176/176 İlkİlk ... 76126166174175176

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •