Sürekli bu şekilde başlıklarla karşılaşmak artık rahatsız edici bir hal aldı. Forum yönetiminin bu konuyu ciddiye almasını rica ediyorum.
Sürekli bu şekilde başlıklarla karşılaşmak artık rahatsız edici bir hal aldı. Forum yönetiminin bu konuyu ciddiye almasını rica ediyorum.
10. köyden yazıyorum.
Sosyal medya üzerinden işlenen hakaret suçları ile Siber Suçlar İle Mücadele Şb.Md. ilgilenmektedir.Müracaat dilekçesi örneği ilgili sitenin sayfasında vardır.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar İle Mücadele Şb. Md. Tel: 0212 636 29 73.
Tel.ile kendini polis, avukat, savcı olarak tanıtan bir düzine arayanı ihbar ettim.
Hisse.net'in sahibi olan mynet.com şirketini 2023 te İstanbul Portföyün sahibi olduğu Mediazone satın aldı.
Forum ile ilgili konuları doğrudan iletişim için info@mynet.com adresine bildirebilirsiniz.Hakaret içeren blogları önce foruma, uyarılmalarına rağmen önlem alınmadığı taktirde de hem hakaret eden kişiyi hem de müteselsil sorumlu olarak mynet.com Siber Suçlar İle Mücadele Şb.Md. bildirebilirsiniz.Yanlız hakaret içeren blogları kaydetmeniz ve eklemeniz gerekmektedir.Hakaret suçlarında 6 ay ile 2 sene arası hapis ve ayrıca bir de tazminat ödemesi bulunmaktadır.Bilgilendirme amaçlı bu yazının silinmemesini forum yönetiminden rica ediyorum.Hakaret eden arkadaşlar ile mücadele etmek en başta forum yönetiminin sonrada hepimizin görevidir.
Son düzenleme : pej; 19-04-2025 saat: 17:56.
Forumu, hisse senediyle alakası olmayan herkes, hisse senedi dışında her konu içi kullanıyor 😂
Bu konu önemli.Geçmişte bir çok suç kapsamına girebilen hakaretler ettin, önemsemedim, ama kayıtlarını tuttum. Sadece mahkeme masraflarını vererek ve tazminattan da avukata pay vererek ücret ödemeden dava açmak mümkün, para bile kazanılabilir böyle bir davadan.Ayrıca müşteri memnuniyetinin esas olduğu forumun dolaylı sahibi olan İstanbul Portföy de böyle olumsuz olaylardan ve bunların internete düşmesinden (Şikayet Var v.b. platformlar) memnun olmaz.
Son düzenleme : pej; 21-04-2025 saat: 10:27. Sebep: İmla hataları
Bak dostum, forumda yazılan her eleştiriyi kişisel alıp "dava açarım" diye tehdit savuruyorsan, senin buraya yazı yazmak yerine terapi alman daha doğru olur. Hakaret ettiysem buyur git dava aç, yargı karar versin. Ama senin gibi her eleştiriye tehdit ve şantajla cevap veren biriyle muhatap olacak değilim. Kayıt tuttuysan tut, istersen günlüğüne yaz. İstanbul Portföy falan karıştırarak gözdağı vermeye çalışman da ucuz bir numara. Burası senin arka bahçen değil. Haddini bil, lafla değil bilgiyle gel. Ben burada fikrimi söyledim, sen de söyle ama önce saygıyı öğren.
alakasız kurumların adına açıklamalar yapıyorsun. ilgiyle izliyorum. sonuca birlikte varacağız.
bahsettiğin kurum bu olaya nasıl ve neden dahil oldu bunu da açıklarsan memnuniyet duyarım![]()
10. köyden yazıyorum.
2 farklı sitede hava kirliliği ile ilişkilendirilen, nahoş haberler görüyorum. yetkili etkili beyler umarım ilgileniyorlardır. kocaelisehirgazetesi ve kocaelihalkgazatesi isimli sitelerden kopyala yapıştır haber yapılmış. aynı haber bir sitede 11:14 te diğerinde 11:15'te paylaşılmış.
10. köyden yazıyorum.
Yer İmleri