Dünya aç kalsa biz besleyebilmeliyiz dünyayı. Meseleyi böyle ele almak lazım.![]()
Dünya aç kalsa biz besleyebilmeliyiz dünyayı. Meseleyi böyle ele almak lazım.![]()
Hamdım Piştim Yandım
Bu benim meselem, derin meselem
Ezelden ebede giden meselem
Hatırım çiğnendi kalbim kırıldı
Ömrümün derdidir benim meselem
Meselem, alın yazım gibi
Meselem, kırık sazım gibi
Meselem, iki gözüm gibi
Meselem
Meselem, bir sevda türküsüdür
Meselem, aşkımın öyküsüdür
Meselem
https://youtu.be/l-wCVj9MGV4?si=jai46kbHbwEG7-UC
Ne olabilir ki dayucuğum, şahsen tanışmıyoruz, sanal alemde muhtemelen aldım verdim ben seni yendim, ben bildim sen bilemedin gibi fındık kabuğunu doldurmayan meselelerdir. Başka ne olabilir ki,
Ben bile unuttum meseleyi![]()
Hamdım Piştim Yandım
Bugün komşumun çocuğu ile sokakta denk geldik, (yıllardır borsada olduğumuz için konu komşu tüm mahalleli olarak borsa muhabbeti bazan ara sıra sohbet konusu oluyor haliyle paraları boyuna katlayınca mahallelininde dikkatini çekiyor olmalı...) abi dedi senin portföyün içeriği nedir, nasıl paraları katladın, benim senin gibi sermayem olması için sıfırdan başlayanlara nasıl 1 yol önerirsin dedi.
Hamdım Piştim Yandım
Reisim hünkârım dün kahveye gittim uznn zamandır dışarı çıkmadığım için baya zorlandım kahvede yaşlı dedeler yok sayılır Necdet dayı dan g.tunu dönüp hap alan da görmedim. Demek ki baya kriz var. Ama gerçek şu kahvede bile pavyon hesabı gibi hesap geliyor yazın dört sinekle soğuk bir şeyler içilirse baya zorlar bütçeyi.
Sermaye sıfırdan başlamak çok zordur dedim, sabır ister düzenli birikim ister dedim ve
Soru sordum
0 dan 1 milyon yapmak mı zordur
1 milyonu 10 milyon yapmak mı zordur
Evet bildi, 0 dan 1 milyon yapmak çok zordur
Hamdım Piştim Yandım
Du bi konuyu dağıtmadan sıfır sermaye ile yeni birikime başlayan gençlere önerim çeşitli enstrüman ile sepet yapmaları konusunun detayına inmek için sanal portföy oluşturucaz bugün den itibaren
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri