Sayfa 173/188 İlkİlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon
Arama sonucu : 1498 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Masal anlatıyorsun, mugalata yapıyorsun. Ulü'l emre itaat farzdır ((Nisa, 4/59)
    sevgili baskara....

SAHIT i soyle degerlendir.....

yazdiklari....bugun 1.5 milyar nufusu olan....SUNNI islamin temel felsefesidir....ve cok guzel tespitlerdir....

bu tespitlerden BORSADA nasil yararlaniriz....soru budur....

hergun borsalarda....karsimizda bu felsefeyi esas almis....BUYUK BIR GURUP VAR....

bu gurubun.....gunnuk olaylara tepkileri....ve davranis bicimleri....borsada...SENTIMENT dedigimiz olayi fistiklar...

misal....Bu forumda....BADEMLER oyle yapti....bademler boyle yapti....derler....iste o bademler iktidarlar....SAHIT kardesim ise....onlarin kafa yapisini muhtesem bi sekilde tanimladi....

benim felsefem nedir....DOGRU YOKTUR....DOGRU YANSITILANDIR....ODA YALANDIR...by kuzu.

gecmis olsun ve hosgeldin guzel kardesim....topige katkida....olumlu...bulunursan sevinirim.

KAVGA....ithamlar....olmamali....BILGI duzeyini artiran herkes...SAHIT kardesim gibi....takdir edilmeli....SEVILMELI.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    VIOP.....

ASAGIDAKI GRAF....3 gun icinde gerceklesmez ise....YANILACAGIM....KARDAYIM EMME....hedefim olan 800 puvanda degil henuz....

evetttt....bu graf....ACIK POZIZYON SAYISINDA DENGEYI GOSTERIR....PIYASA YAPICININ ELINDE....CESITLI MALIYETLERDE...HEM SHORT VAR...HEMIDE LONG VAR....KAFA KAFAYA KAPATMASI....BU GRAFA GORE OLUR.

BANA....kardasin kapat diyor....kapatsam....elindeki long kontratlardan kurtulacak....HEC NIYETIM YOK....SURUNSUN GAVAT.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sorması ayıp olmazsa bir sorum olacak.

Ne yapacağız bu 2035 leri, 2060'ları..?

Yani kim yaşar ki 2035'lere 2060'lara kadar.

Bir tek belki bizim Babo yaşar, gamsızdır diyeceğim ya, o da 2060 da 106 yaşında olacak.
    HA HA HA.....doktor....sen ve ben....iyiki babo nun dostuyuz....ADAMIN DUSMANA IHTIYACI YOK....

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    HA HA HA.....doktor....sen ve ben....iyiki babo nun dostuyuz....ADAMIN DUSMANA IHTIYACI YOK....
    He valla, ehi ehi ehi..

Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    hocam bana yazmışsınız ya.... "Allah böyle istedi"
    3 günde değil 1 saatte bile olabilir. Lakin 10350 den 9800 civarına inmesi için hafta sonu olan gelişmelerde bir şey yok. cuma düşmesi için olasılık dediklerimin tersi oldu. çin sesiz sedasız 45 milyarlık abd malına gümrük vergisini uygulamadı diye haberler var. pakistan hindistan olayı her zaman olan şeyler...
    burası Türkiye.... Allah böyle istedi, oldu deriz...
    yiktin lem borsayi....deyyuzzz....vetan haini....biz cebimizi dolduracagiz diye....gunlerdir yaziyorsun...yok yani yatti....yok camura batti...

AL YIKTIN....git gotune KINA yak....gavat.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,071
    Arkana yaslan kahveni iç
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Arkana yaslan kahveni iç
    kodun kodun VADELI graflari....habire ufledin...habire ufledin....AL YIKTIN CARKOS.....

yazik yazik....cebini doldurmak ucun bu gaddin hain olma yaw....utan biraz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,071
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kodun kodun VADELI graflari....habire ufledin...habire ufledin....AL YIKTIN CARKOS.....

yazik yazik....cebini doldurmak ucun bu gaddin hain olma yaw....utan biraz.
    Pozisyonu kapama son iki
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 173/188 İlkİlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •