Sayfa 21/21 İlkİlk ... 11192021
Arama sonucu : 167 madde; 161 - 167 arası.

Konu: ULUFA - Ulusal Faktoring A.Ş.

1. garfa uçarken bu neden yatar, anlamak zor...

2. Tefecilere gün doğru, fakat bu şirketler caiz değil, dikkat edin. Görünürde kazanırsınız ama bereketi olmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Tefecilere gün doğru, fakat bu şirketler caiz değil, dikkat edin. Görünürde kazanırsınız ama bereketi olmaz.
    Bankalar tefecilik yapmıyor mu ?

Hisseyi borsa da halka açarken onay ver, her yıl tıkır tıkır vergiyi al, sonra bu şirketler caiz değil de.

Halka açık şirketler hangi koşulda caiz olurlar, bir açıklasan da günaha girmesek.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bankalar tefecilik yapmıyor mu ?

Hisseyi borsa da halka açarken onay ver, her yıl tıkır tıkır vergiyi al, sonra bu şirketler caiz değil de.

Halka açık şirketler hangi koşulda caiz olurlar, bir açıklasan da günaha girmesek.
    Sayın hocam, hevcut hükümete yakın olanlar caiz değil bin holding gibi. Bankalar tabiki caiz değil ama bu faktoring işi ayrı bir boyut, işin içinde çek senet olmasa fatura olayı bir nebze kurtarır. Ama 1994 den bu yana bu işleri iyi bilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Sayın hocam, hevcut hükümete yakın olanlar caiz değil bin holding gibi. Bankalar tabiki caiz değil ama bu faktoring işi ayrı bir boyut, işin içinde çek senet olmasa fatura olayı bir nebze kurtarır. Ama 1994 den bu yana bu işleri iyi bilirim.
    Mevcut hükümete yakın olanlara caiz değil, görünürde kazanırsınız ama bereketi olmaz.

1994'ten beri de bu işleri iyi biliyorsun.

Ben İ.Ü.İktisat Fakültesi 1981 mezunuyum.

Ben bu iyi bildiğin işleri pek anlayamadım.

Kabızlık işte.

Biri bana bunu, yavaş yavaş bir anlatsa da anlasam.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Mevcut hükümete yakın olanlara caiz değil, görünürde kazanırsınız ama bereketi olmaz.

1994'ten beri de bu işleri iyi biliyorsun.

Ben İ.Ü.İktisat Fakültesi 1981 mezunuyum.

Ben bu iyi bildiğin işleri pek anlayamadım.

Kabızlık işte.

Biri bana bunu, yavaş yavaş bir anlatsa da anlasam.
    Borsada secici olmak zor, ama 2001 krizinde faktöring şirketlerinin neler yaptığını gördüm, o dönem iş bankası korudu, yoksa devasa şirket batacaktı. Bu nedenle 20 küsür yıldır faktöringlere ön yargım oluştu, ondan yazdım. Diğer tarafdan mevcut hükümete yakın borsaya açık veya kapalı cidden çok şirket var, bu spk onayları yeni arzlar patır patır bu yüzden geliyor, son 2 senelik arzların neredeyse tamamı bunlara yakın. Torpilli şirketlerin kazancı vergisi bereketi olmaz. Keza torpilli işinde aynı şekilde aldığı maaş haramdır. KPSS cıkardılar fakat oradan işe giren çalışan sayısı çok az, her şey mülakatla dönüyor. Feto gitti mi evet gitti fakat adam ideolojisi bizzat devm ettirildi.

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Borsada secici olmak zor, ama 2001 krizinde faktöring şirketlerinin neler yaptığını gördüm, o dönem iş bankası korudu, yoksa devasa şirket batacaktı. Bu nedenle 20 küsür yıldır faktöringlere ön yargım oluştu, ondan yazdım. Diğer tarafdan mevcut hükümete yakın borsaya açık veya kapalı cidden çok şirket var, bu spk onayları yeni arzlar patır patır bu yüzden geliyor, son 2 senelik arzların neredeyse tamamı bunlara yakın. Torpilli şirketlerin kazancı vergisi bereketi olmaz. Keza torpilli işinde aynı şekilde aldığı maaş haramdır. KPSS cıkardılar fakat oradan işe giren çalışan sayısı çok az, her şey mülakatla dönüyor. Feto gitti mi evet gitti fakat adam ideolojisi bizzat devm ettirildi.
    Sevgili Cakır24,

2001 krizinde Faktoring şirketlerinin neler yaptığını gördün, tamam eyvallah.

Ancak benim takip ettiğim ve hisselerini portfoyde bulundurduğum iki Faktoring Hissesi var.

Biri LİDFA, diğeri ULUFA.

LİDFA Haziran 2014'te, ULUFA ise 2021'de halka açıldı.

Bunların 2001 de neler yaptığını gördüğün dönem geçeli 24 sene olmuş.

Bence kafayı değiştirmek daha doğrusu yenilemek lazım.

Sayfa 21/21 İlkİlk ... 11192021

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •