Sayfa 253/253 İlkİlk ... 153203243251252253
Arama sonucu : 2018 madde; 2,017 - 2,018 arası.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yuceli Yazıyı Oku
    "devletin kendisine bakacak parası yok", "sıfır yardımla sıfır destekle"... Kusura bakmayın ama bu lafları ederken biraz utanmak lazım : 2002 yılından beri hepimizden toplanan özel tüketim vergileri (ÖTV) sadece bu amaçla çıkarılmadı mı? Bu parayı amacına uygun harcamayıp çarçur eden bir yönetim varsa eğer, ondan hesap sorulur, "ne yapalım, para yok" denmez.
    Sayın Hocam bu parayı yiyenler utansın. Adamlar dçner kavşak yapmak için 1 evi istimlak ettiler, ev yıkıldı, 3 senedir döner kavşak yapamıyorlar. Ancak cengiz limak gibi paranın kesin döneceği büyük projeleri ceviriyorlar. Kar zarar önemli dğeil ama devletin ciddi manada zor durumda olduğu görmek gerekir. Keza her ay bir kez Mehmet şimşek eyt deprem belimizi büktü diye boş yere beyanat vermiyor. Halka hizmet çok zor. Kanal istanbul ihtirası için 24 bin konut yapar yılı kurtarır. Yeniden yapılanma için devlet desteğinden ziyade faiz sisteminin mantıklı oranlarda olması gerekir.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Kentsel dönüşüm için acele edilmeyeceği düşüncesi ekonomik olarak izlenmeli. Devletin kendisine bakacak parası yok. Sıfır yatırımla sıfır yardımla sıfır destekle gitmek zorunda. Bunu yakında anlarsınız. Kimseye kentsel dönüşüm için yardım edemez. İBB olaylarındna sonra Kendi kendini bitirdi. Bu arada 6,2 lik deprem esasen küçük değil. Evet karşıt görüşler var, daha büyük olacak veya bu beklenen şeklinde. Deprem insanlar unuttuğunda gelir.

Konumuza dönecek olursak, doğruda olsa eğride olsa OYAKC için 24 nisan tarihli cıkarım çalışmıştır, OYAKC'yi aşağı doğru 15 lere kadar vurmaları normal.

İzmirli ben 2021 de üyeyim ama seni eski siteden de tanırım, eski sitede benim üyelik plato dataya dayanır. Konuşmana uslubuna dikkat et, dalga gecerek yazma, ağır cevap alırsın.
    Hakkettiğin yazına, hak ettiğin cevabı almışsın. Ağır cevabın da bu seviyede olursa..İster Platodan gel, ister Uranusten

Bloklanırsın.

Sayfa 253/253 İlkİlk ... 153203243251252253

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •