Originally Posted by katırcı_bedri Bak görmeden yazdım.. bozkurt geri verlan paramııı ....
Originally Posted by katırcı_bedri Bak görmeden yazdım.. Abi sen uyarını yaptın, gerisi bende
Hamdım Piştim Yandım
çıstak... bodrum ve çevre beldelerde gabardaki petrolden daha değerli maden bulmuşlar gabar gabar gabarıyoru...
ay ran dı kauntiri end di vorld ne demek zerhoş?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit ay ran dı kauntiri end di vorld ne demek zerhoş? karaşahin düştü end eee dünya iyi durumda fakat insanlar sti tutmuş durumda. bildim mi
Originally Posted by şahit ay ran dı kauntiri end di vorld ne demek zerhoş? onu bana soracan... arvırd mezunu olan benim... o ne bilsin
Originally Posted by *Bozkurt Akşama mertabim gelir ve alemin şortörlerini tebrik eder. Cuma günü şort kar alınca ve tekrar deptürünce sordum şortunu giydin mi diye Giymedim dedi Real time online olarak vobcular dan kimler herifi ütüyor diye bi bakıyım dedim ama kimse kalmamış, halbukisi burda hergün para dağıtıyorlar dı Balkonu yıkadım mertabi, seni bekliyik
Originally Posted by EMLAK karaşahin düştü end eee dünya iyi durumda fakat insanlar sti tutmuş durumda. bildim mi tabiki bilemedin... ben bilecem birazdan ay ran... lahmacunun yanındaki ayran... orasını çözdüm... devamına bakıyorum
Forum Rules
Yer İmleri