Sayfa 193/194 İlkİlk ... 93143183191192193194 SonSon
Arama sonucu : 1551 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. 2005 yılında 1 pkart 0,25 gr altın ediyormuş...şuan durum içler acısı 0,02 gr altın alınabiliyor....tahtacı bu önemli faktörü dikkate alır umarım...

2. forum sessiz dutluk oldu buralar....

3. Kimse de umut kalmadi. inkar safhasindan kabullenme safhasina gectik heralde tekrar. Bedelsiz grubunda ki harekete istirak eden Acsel ve Tmpol var. PKART ve Tgsas ta hareket yok. Simdilik kİsa da 60 civarİndan donerse bir tobo yapar diye bekliyorum ama tepki olarak kalir tahtacimiz faizde heralde hazirandan once de donmez gibi. Adamlar toplamadan da bir yere gidecegi de yok. Bilanco da haftaya gelecek para yine thalese gidecek degisen birsey yok. Ciro tarafinda 2. Ceyrek 700-800 ml gelirse birseyler olur heralde. ilk ceyrek cok umudum yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Kimse de umut kalmadi. inkar safhasindan kabullenme safhasina gectik heralde tekrar. Bedelsiz grubunda ki harekete istirak eden Acsel ve Tmpol var. PKART ve Tgsas ta hareket yok. Simdilik kİsa da 60 civarİndan donerse bir tobo yapar diye bekliyorum ama tepki olarak kalir tahtacimiz faizde heralde hazirandan once de donmez gibi. Adamlar toplamadan da bir yere gidecegi de yok. Bilanco da haftaya gelecek para yine thalese gidecek degisen birsey yok. Ciro tarafinda 2. Ceyrek 700-800 ml gelirse birseyler olur heralde. ilk ceyrek cok umudum yok.
    snkrn 20 milyon ciro ile pkart ile aynı piyasa değerine sahip...götürmek isteyen hiçbirşeye bakmıyor...

5. kalav ortak yaşıyorsan ses ver göl kıyısında bizi unuttun ağaç olduk fosilleşmeye gidiyoruz...biraz pkart can suyu istiyor yok mu su atacak...

6. Dostum, ben kasım 2024 ten itibaren farklı durumlardan dolayı, piyasayı takip etmiyorum...Ve bir süre daha takip etmeyeceğim,edemeyeceğim...( bunun piyasalar ile ilgisi yok, hayat akışımı değistirmek ile alakalı)... 16/17 ülkeyi ziyaret ettim ve yurt dışı oturum işlemlerimin sonuclanmasını bekliyorum. Sağlık olur ve piyasaların zamanı gelirse ( ki bu yakın vadede olmayacak) o zaman yolumuza devam ederiz...
    Rüzgara karşı işemek anlamzsız , geçmiste çok yaptım bunu.
    Piyasalara gelince dikkat et pozisyonlarına, aylıklar bozulma noktasına sürüklendi, short pozisyonlar aktiflesebilir..
    Kendine iyi bak , saygılar
    hakuna matara....memento mori.

7. Kalav
    Samimi paylaşımın için teşekkürler.
    Umarım her şey gönlünce olur.

8.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dostum, ben kasım 2024 ten itibaren farklı durumlardan dolayı, piyasayı takip etmiyorum...Ve bir süre daha takip etmeyeceğim,edemeyeceğim...( bunun piyasalar ile ilgisi yok, hayat akışımı değistirmek ile alakalı)... 16/17 ülkeyi ziyaret ettim ve yurt dışı oturum işlemlerimin sonuclanmasını bekliyorum. Sağlık olur ve piyasaların zamanı gelirse ( ki bu yakın vadede olmayacak) o zaman yolumuza devam ederiz...
    Rüzgara karşı işemek anlamzsız , geçmiste çok yaptım bunu.
    Piyasalara gelince dikkat et pozisyonlarına, aylıklar bozulma noktasına sürüklendi, short pozisyonlar aktiflesebilir..
    Kendine iyi bak , saygılar
    Yolun acik olsun Baskan. 2-3 yil once neler yasiyor neler planliyordun simdi ise hayat nereye surukledi...

Sayfa 193/194 İlkİlk ... 93143183191192193194 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •