Sayfa 733/736 İlkİlk ... 233633683723731732733734735 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. Fon alımlarımı Burgan üzerinden yapıyorum. Burganda anlaşmalı kurumlar altında Akbank ALE ppf var. Bildiğim kadarıyla bu fon sadece Akbank üzerinden alınabiliyordu. Benim sorum Burgan üzeriden ALE fonunu alsam 13:30 dan önce satış emri verince hemen hesaba geçer mi yoksa TEFAS üzerinden almış gibi 14:30 dan sonra mı hesaba geçer? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

2. 2 gün sonra stopaj kararı var bakalım ne olacak..genel beklenti sabit olacağı yönünde lakin burası türkiye her an herşey olabilir de..

3.  Alıntı Originally Posted by spartaküs Yazıyı Oku
    2 gün sonra stopaj kararı var bakalım ne olacak..genel beklenti sabit olacağı yönünde lakin burası türkiye her an herşey olabilir de..
    https://www.sozcu.com.tr/gozler-resm...dikkat-p167290

"Ancak, mevcutta fonu bulunan yatırımcıların portföylerine yeni fon eklemeleri durumunda, eski fonlar da dahil olmak üzere tüm fonlara yeni stopaj oranı uygulanacak."

Önceki alımlara da uygulanacağını bilmiyordum
    Son düzenleme : thanandar; 28-04-2025 saat: 13:56.

4.  Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/gozler-resm...dikkat-p167290

"Ancak, mevcutta fonu bulunan yatırımcıların portföylerine yeni fon eklemeleri durumunda, eski fonlar da dahil olmak üzere tüm fonlara yeni stopaj oranı uygulanacak."

Önceki alımlara da uygulanacağını bilmiyordum
    haberi yapan arkadaşın ya türkçesi kıt ya da prosedürden bey haberdir..

5. Geriye dönük uygulama normalde olmaz lakin bu ülkede bunları da görmüştük olur mu olur vallahi..yeni normal böyledir artık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Likitler bu ara iyi gidiyor,temennim tekrar tökezlememesi.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Likitler bu ara iyi gidiyor,temennim tekrar tökezlememesi.
    bgp ve ppn ye az önce baktım 0.0963 getirmiş mevduatın çok altında değilmi ?
    bu bgp hep devamlı ilk 3 de gezerdi aylık getiride çok gerilerde kalmış fon tarafında yöneticilerimi değişti acaba ?
    günlük 0.20 0.25 hatta 0.30 getirdiği olurdu iyice çökmüş dibe inmiş günlükte getirisi rezalet
    4 aydır PPF den uzağım ilk kes bugün baktım euro ve dolar yapmıştım ocakta 1/2 1/2, Euro %18 civarı kar bıraktı diyebilirim

8.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bgp ve ppn ye az önce baktım 0.0963 getirmiş mevduatın çok altında değilmi ?
    bu bgp hep devamlı ilk 3 de gezerdi aylık getiride çok gerilerde kalmış fon tarafında yöneticilerimi değişti acaba ?
    günlük 0.20 0.25 hatta 0.30 getirdiği olurdu iyice çökmüş dibe inmiş günlükte getirisi rezalet
    4 aydır PPF den uzağım ilk kes bugün baktım euro ve dolar yapmıştım ocakta 1/2 1/2, Euro %18 civarı kar bıraktı diyebilirim
    günlük tahvil fiyatlanmalarına bakmıyorsun anlaşılan, en azından dünkü faiz yükselişlerine bak 2,5,10 yıllıklarda..

Sayfa 733/736 İlkİlk ... 233633683723731732733734735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •