Sayfa 501/574 İlkİlk ... 401451491499500501502503511551 ... SonSon
Arama sonucu : 4591 madde; 4,001 - 4,008 arası.

Konu: Viop LXIV

1. şüle ufak bi hareket yapsa ne iyi olurdu.

https://www.youtube.com/shorts/Z8Q9SWbwtyY
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Genelde alıp sattığımı yazarım sindoma abi ama sanırım İsctr de zarar edince yazmayı unutmuşum
    Kcholü 21 nisanda en tepeden vermişim şaka maka bi yannı, tekrar alsak mı ki
    yok yazmak zorunda değilsin petkm de beklediğin gibi bekliyormusun diye sordum buraya birşey yazma zaten kendi dünyanda ne yapıyorsan yap çıkan parada giren parada senin cebinden , hepimizin eli birbirimizin cebinde bu arenada
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. İç siyaset belirsizlik , bilançolar tırt hatta 3. çeyrek bilançoya ertelendi deniliyor beklentiler,ekonomik program yara aldı dikiş tutmuyor yaşananlardan ,globalde vergi belirsizliği , yaz tatil modu ince ince yasemince misali borsalar
    FORMASYON AVCISI 53

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yok yazmak zorunda değilsin petkm de beklediğin gibi bekliyormusun diye sordum buraya birşey yazma zaten kendi dünyanda ne yapıyorsan yap çıkan parada giren parada senin cebinden , hepimizin eli birbirimizin cebinde bu arenada
    Petoşumun yeri bi başka sindoma abi o benim aşkitommm, trene akcay abiyide alabilsek diye bekliyorum ama düşmüy kerata
    Hamdım Piştim Yandım

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. SavunmaSanayiST.com
    @SavunmaSanayiST
    ·
    1 sa
    Bakan Mehmet Şimşek: “Bu sene savunma sanayi ihracatında muhtemelen ilk 10’a gireceğiz. İlk 3 ayda ihracat %70 arttı. ABD ile CAATSA yaptırımlarının kaldırılmasına yönelik çalışma grubu kuruldu.â€

Aselsn nereye gider diye soruluyor bu haberleri servis edenlere sormak gerek her sene aynı hikayeler soru şu aslında Trump anketlerde hiç iyi gitmiyor değişmesi için verdiğin vaatleri yerine getirmesi gerekiyor , bunun için para gerekli gümrük vergilerinden istediğini bulamadı kendine 90 günlük alan açtı , şimdi araplara ceza kesmeye geliyor onlarda hassittir derse sen ozaman seyret2026 ara seçiminde öperler bizim dış siyaset ve burdaki iç siyaset yeniden dizayn edilir.
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Petoşumun yeri bi başka sindoma abi o benim aşkitommm, trene akcay abiyide alabilsek diye bekliyorum ama düşmüy kerata
    düşsede vurkaçlık girer akçay şöyle %15-20 yaptımı satar , onun oyunu az tahtada yüklü oynuyor benim gördüğüm belli bir bantı var oraya geldimi adaya veda ediyor diye düşünüyorum.o özel görevlere gidiyor sen gerillasın
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 501/574 İlkİlk ... 401451491499500501502503511551 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •