Sanırım bu şirket battı, bizim haberimiz yok.
Sanırım bu şirket battı, bizim haberimiz yok.
Benim anladığım kadarıyla çin abd anlaşmazlığının sonuçlarını burada görüyoruz. Nispeten benzer hisseler yeotk ve smrtg de benzer performans sergiliyor.ytd.
THY ilk 3 ayda 176 milyar tl ciro elde etmiş, ciro nasıl elde ederek, hizmet satarak, bilet satarak elde edilir. THY her sattığı bileti KAP.GOV.TR ye gönderse yaklaşık 50.285.714 adet kap atması gerekirdi.
Eskiden böyle bir şey yoktu, bu enerji şirketleri ile ortaya çıktı, yaptığı işi sürekli bildirme gereği duymak iyi bir yöntem değil. Lütfen siz bu kriterlere bakmayın, aldığı işler iyi gitmez, hammadde işcilik artar, finansal gider artar, kar beklerken zarar gelir. Bilanco ve sektör gelişimlerini izlemek size daha çok fayda sağlar. Önden yüklemeli reklamlara itibar etmeyin.
Enerji şirketleri bu KAP'ları atarak hisseleri KY yıktılar, hani 1 kez olsa anlarım da 10 larca kez oldu,
Her olumlu şirket haberinden sonra hisseler düştü.
Sonuçta bunlara güven sıfıra indi.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri