Originally Posted by
cevdet _060
Sn. Kuzu bist 100 endeks 8200 yolcusu diyor bakalım görecek miyiz?
kuzu Yazıyı Oku
GORUSTU yatirimcilarla....yurt disinda....SERMAYENIN dolar olan herseyden kactigini....ALTIN diyerek...ozetledi....
ALTIN derken....TURK HANE HALKININ....bu yuzden zenginlestigini....bunun enflasyonu azdirici etkisi....AKLINDA...
FAIZ YUZDE 60 NORMAL GIBI....bu durumda.
bunu demistim....BORSA 8200....FAIZ YUZDE 60....
para BORSADA ZARARDA KILITLI....dolarizasyon azaltilip...TURKISH LIRA KRAL HALI.
birde sunu anladim....YUKSEK ENFLASYON ISTEDIGIMIZ BIRSEYDI....VERGIYI BOYLE TOPLADIK....artik enflasyonla vergi toplamayi birakacagizi....IMA ETTI.
EMISYON azaltilarak....kamu harcamalari kisilarak....kefere gelirim emme....bunlari yap demis.
Onun yorumunu buraya neden getiriyorsunuz okumak isteyen topiğinde okur bu kadar hergün kazanan adamı takip edenler hala neden paranın içinde hala yüzmüyor hayret şurdan vurdum buradan vurdum yaz dur
cevdet kardeş sen ona sor hedef feyzaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye topik açıp ne olduda bu durumlara düştün diye sonrada topiğinin başında benim graftan sonra nasıl döndüğünü görürsün .Biz geçen sene ykbnk satış hikayesi ile malllar teslim edildiğinden beri 2.20-2.30 bandı dedik buralara gelip okuyor kopye çekmesin grafını koysun diyecem o beceresi yok toplamacı sağdan soldan
kolay gelsin
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri