Sayfa 529/565 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539 ... SonSon
Arama sonucu : 4514 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilen 15 kişi:

1-Onur Yılmaz
    2-Cem Özay
    3-Cemal Çetinkaya
    4-Emre Kızılırmak
    5-Erol Demir
    6-Ferhat Ekinci
    7-Hasan Mehmetoğlu
    8-İbrahim Halil Akbey
    9-İzzet Paç
    10-Mehmet Yılmaz
    11-Mehmet Siraç Yıldırım
    12-Suat Hamarat
    13-Osman Özsoy
    14-Ömer Yazmacı
    15-Murat güler

HİÇBİRİNİ TANIMIYORUM AMA İÇLERİNDE BİRİ ÖLÜYMÜŞ HERHALDE...
    Murat Güler rtlab A1 Capital sahibi öldü biliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Sn. Kuzu bist 100 endeks 8200 yolcusu diyor bakalım görecek miyiz?

kuzu Yazıyı Oku
    GORUSTU yatirimcilarla....yurt disinda....SERMAYENIN dolar olan herseyden kactigini....ALTIN diyerek...ozetledi....

ALTIN derken....TURK HANE HALKININ....bu yuzden zenginlestigini....bunun enflasyonu azdirici etkisi....AKLINDA...

FAIZ YUZDE 60 NORMAL GIBI....bu durumda.

bunu demistim....BORSA 8200....FAIZ YUZDE 60....

para BORSADA ZARARDA KILITLI....dolarizasyon azaltilip...TURKISH LIRA KRAL HALI.

birde sunu anladim....YUKSEK ENFLASYON ISTEDIGIMIZ BIRSEYDI....VERGIYI BOYLE TOPLADIK....artik enflasyonla vergi toplamayi birakacagizi....IMA ETTI.

EMISYON azaltilarak....kamu harcamalari kisilarak....kefere gelirim emme....bunlari yap demis.
    Onun yorumunu buraya neden getiriyorsunuz okumak isteyen topiğinde okur bu kadar hergün kazanan adamı takip edenler hala neden paranın içinde hala yüzmüyor hayret şurdan vurdum buradan vurdum yaz dur
    cevdet kardeş sen ona sor hedef feyzaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye topik açıp ne olduda bu durumlara düştün diye sonrada topiğinin başında benim graftan sonra nasıl döndüğünü görürsün .Biz geçen sene ykbnk satış hikayesi ile malllar teslim edildiğinden beri 2.20-2.30 bandı dedik buralara gelip okuyor kopye çekmesin grafını koysun diyecem o beceresi yok toplamacı sağdan soldan
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Çıtak ile seni aynı anda davet etmiş idim adaşım.
    Tek gelince dalmaya cesaret edemedik haliyle.
    Birlikde dalma teklifini not ettim.
    Bu yaz ben Çıtak'a misafir olacam.Deplasmana gidecem .

Tatil tablosu
    https://www.borsaistanbul.com/files/...il-tablosu.pdf
    arvırt mezunu herkes cesaret edemiyoru

"Ask five economists and you'll get five different answers - six if one went to Harvard."

-- Edgar Fiedler

4. Kuzu yine insaflı 8bin demiş, bizim Karaduman dayu 1 yıldır 5bin 5yüz diyo
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    eşşekse yeni dip yapar... bence yapar
    eşşeoğlu eşek hemde...

ne garanda ne petkoda arkaya yaslanamadık... ne güzel yaslandıydım

pala da bana yasladı

halk neden sacını tarıyoru acaba... garanda öyle.

daha basış başlamadı ellaam onlarda.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Onun yorumunu buraya neden getiriyorsunuz okumak isteyen topiğinde okur bu kadar hergün kazanan adamı takip edenler hala neden paranın içinde hala yüzmüyor hayret şurdan vurdum buradan vurdum yaz dur
    cevdet kardeş sen ona sor hedef feyzaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye topik açıp ne olduda bu durumlara düştün diye sonrada topiğinin başında benim graftan sonra nasıl döndüğünü görürsün .Biz geçen sene ykbnk satış hikayesi ile malllar teslim edildiğinden beri 2.20-2.30 bandı dedik buralara gelip okuyor kopye çekmesin grafını koysun diyecem o beceresi yok toplamacı sağdan soldan
    kolay gelsin
    anladığımı yazayım. faydalı olabilir birilerine:

büyük yükseliş beklediği zaman alımları endeks bazında %10~20 gibi bir aralıkta yapıyor. Ve yanılmıyorsam 5 kademenin birini aldığını söylemişti.
    Bu %20 içinde endeks düşerken short ile aldığını hedge ediyor.
    piyasa düşüşüne daha çok ihtimal veriyorsa kaldıracı artırıyor (taşıdığı maldan fazlasını shortluyor)
    genel stratejisi böyle olduğundan traderlar pek anlamıyor ne yaptığını...

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

geçen hafta pıst 100 de simetrik 3 genden bahsetmiştim sosyal medyada herkes paylaşmaya başladıysa bu sıkıntı badem spor grafı böyle çizip kendine oyun alanı yaratıyor kademeler boş makinalı sistemle zaten düşen kanal içindeyiz bunu vıop tarafındada kullanıyorlar 1 haftadır kırılım ne tarafa olacaksa bantlar grafta ama ben herkezin gördüğü formasyon ne kadar çalışır onlar öyle istiyor teknik tuzak olarak ben yorumluyorum yatayda belirttiğim hayalet çizgilerle gösterdim bu formasyonu bozacaklar kendilerine alan yaratacaklar

Ayın 22 sinde bu formasyon ile ilgili yorumlama yapmıştım 2.48 hareketi ile yukarı kırıyormuş gibi yapıp ogun yorumladığım gibi bir hareket yaptılar graf üzerinde hayalet barlarla gösterdiğim bantlara geliyor piyasa zayıf ve bilanço dönemi erken bitiyor .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 529/565 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •