Originally Posted by
Ayasofya 2005
Bulut abi İmamoğlu ile ilgili senin gibi düşünüyordum ama sosyal medya da 100 tane paylaşım varsa 90 i İmamoğlu suç çetesi gibi hırsız gibi paylaşım yapmış şikayet ettim engelledim bitmiyor acayip örgütlü muhtemelen benim ve senin öngörün gerçekleşmeyecek hatta dışarda kimse kalmayacak. Belki kayyum atanamayan belediye de kalmaz dibini sıyırıp giderler.
Kasanda 7.5 milyar dolar var , AB de imamoğlu hikayesine RTE mesafeli sadece kendi menfaatleri ile ilgili satranç oynuyorlar ileri karakol görevi sığınmacılar hikayesi gibi.Gel ABD ye orada ortadoğu projesi ile markaj yapılıyor , araba normal yoluna dönmesi için imamoğlu seneryosu en büyük seçenek milletin ne dediğine takılma 3-5 ay önce terörist olan apo şimdi onun üzerinden pazarlıklar oluyor .Bence sıkıntı şu %27-30 bandına gelmiş bir ak parti oyu var anketlerde , bu imamoğlu operasyonunun bu kadar iç ve dış dünyada ses getireceğini hesaplayamadılar dönüşü de sert mi olur yoksa süreç içinde mi olur nedeni kendi taraftarına bunu anlatamaz başka şeylerde var ama burada yazamıyorum ülke normal seyrine girmeli 350 baz faiz artırdığın halde rezervlerin eriyor kur ufak ufak yürüyor bence bu konu ile ilgili karar alınmalı turizm güveniyorlarsa thy bilançosuna baksınlar gelir gideri karşılamıyorsa önüne geçemezsin kur gider.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri