Sayfa 382/382 İlkİlk ... 282332372380381382
Arama sonucu : 3054 madde; 3,049 - 3,054 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Vİop ta vade sonu bugÜn mÜ
    Öyleymiş.

Viopcularımız öyle yazmışlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Onu bilmemde borsa endexsi hergün satıcılı bugünde 9150 altına indi,bilanço sonrasını düşünmek bile istemiyorum,bu gidişle 9000 kesin görürüz gibi,esasında çoktan görmüştük,borsada kara para aklandığı gel,gel peşindelerdi,baktılar kimse uğramıyor devamlı aşağıya basıyorlar,ingiliz dışarıdan destek bulamadı,sebep imamoğlu sorusu,ele geçmiş yargı ve demokrasi soru bombardımanına maruz kaldı oda eli boş döndü,zaten mayıs satıcılı aydır tatil hesapları yapıldığı için
    Manipülasyon yapıyorlar diye bayağı bir elaman gene içeri almışlar artık ucuza mal alma derdinlermi bilemem YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,051
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Manipülasyon yapıyorlar diye bayağı bir elaman gene içeri almışlar artık ucuza mal alma derdinlermi bilemem YTD.
    Bende okudum VİOP sayfasında belirttim,valla ne yapılıyor bu ülkede hala anlamış değilim,sadece soyulduğumuzu anlıyorum o kadar,sektörler bile borsada vergi vermemek için zarar açıklıyor,iktidar bunları araştıracağına mazlumları ve işe yarayanların üstüne çullanıyor,bunlar başka ülkelerde olsa bunların zerresi bile olmaz ipi boğazlarına geçirirler yada zehirli iğneylen işi bitirirler öyle garip guraba bir ülke olduk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,051
    Gözleri öyle dönmüşkü ölü diri fark etmiyor.

“Ölüm Bile Kurtaramamışâ€: Vefat Eden Murat Güler’e Gözaltı Şaşkınlığı
    Altı ay önce hayatını kaybeden A1 Capital kurucusu Murat Güler hakkında borsa soruşturması kapsamında gözaltı kararı verildi. Ölüm belgesine rağmen isminin listede yer alması şaşkınlık yarattı.

https://www.yatirimx.com.tr/gundem/o...askinligi/9232

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Vİop ta vade sonu bugÜn mÜ
    Ay kaçıyla biterse o gün
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,051
    Zat yine çatal dilini dışarıya çıkartarak ayni sinsi gülümsemesiylen CHP'ye tehdit savurdu...malum bugün yine borsa çöktü.

Sayfa 382/382 İlkİlk ... 282332372380381382

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •