Sayfa 364/364 İlkİlk ... 264314354362363364
Arama sonucu : 2907 madde; 2,905 - 2,907 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Yarın akşamdan önce bakamam. İnşaAllah yarın akşam bakarım...

Şimdi bir sağlık sorunu nedeni ile hastaneye gitmek üzereyim. Sağ boyun damarında %90 daralma olmuş. İnşaAllah birkaç saate anjiyo yapıp açacaklar...

Bilgisayar başında uzun saatler boyu çalışmanın olumsuz etkisi er ya da geç bir şekilde ortaya çıkacaktı. Bununla geçmiş olsun inşaAllah...

Dualarınızı esirgemeyin...
    Üstadım geçmiş olsun.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2. Hayırlı Günler...

Geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm dostlarına en içten dileklerimle teşekkür ederim...

Dün hastaneden çıktım. Ben ciddi bir değişiklik fark etmedim ama inşaAllah zamanla farkı göreceğim diye umuyorum...

Sağ elimi kullanmakta biraz sıkıntı var. Anjiyo sağ koldan yapıldığı için bir süre kullanımda zorluk yapacaktır. Zorlayınca iç kanama yapabiliyor...

İnşaAllah en kısa sürede aktif trade hayatına dönebileceğim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Günler...

Geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm dostlarına en içten dileklerimle teşekkür ederim...

Dün hastaneden çıktım. Ben ciddi bir değişiklik fark etmedim ama inşaAllah zamanla farkı göreceğim diye umuyorum...

Sağ elimi kullanmakta biraz sıkıntı var. Anjiyo sağ koldan yapıldığı için bir süre kullanımda zorluk yapacaktır. Zorlayınca iç kanama yapabiliyor...

İnşaAllah en kısa sürede aktif trade hayatına dönebileceğim...
    Çok geçmiş olsun üstad Şafi olan Allah seninle birlikte maddi ve manevi bütün hastalıklarımıza şifalar verir diye dua edelim müsait olursan iyi hissedersen pkart bilanço ile ilgili yorumun olur mu

Sayfa 364/364 İlkİlk ... 264314354362363364

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •