Sayfa 356/410 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406 ... SonSon
Arama sonucu : 3273 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

IZMDC Telgrafın tellerine konan kuÃ…Ÿlar gibi, kırmızı kesikli çizgide.
    Telli telli telli su telli turna
    Sanma ki yarali ucmaz bir daha[emoji28][emoji28]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
    Hayırlı günler üstat sağlık çok şükür ama pkartla mutlu olmak zor mesele bu hisseyle ilgili tek pişmanlığın 4 yıldır tahtacıyı hiç zorlamamak eğer yapsaydım elimde taşıdığım malın 3-4 katı malım olurdu

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Hayırlı günler üstat sağlık çok şükür ama pkartla mutlu olmak zor mesele bu hisseyle ilgili tek pişmanlığın 4 yıldır tahtacıyı hiç zorlamamak eğer yapsaydım elimde taşıdığım malın 3-4 katı malım olurdu
    Hayırlı Günler...

"Tahtacıyı zorlamaktan kastım!" yanlış anlaşılmasın...

Tahtacı bazen bir plan yapar ve yukarı aşağı sallar. Fakat çok büyük marj yapmaz. En fazla %30 gibi olabilir. Burada oyun kuruyordur. İşte burada olayın farkına varıldığında zorlamamak gerekir...!!!

Fakat eğer atağa kalktıysa (%50 üzer gibi) bu durumda beklemenin bir anlamı yok. Trade etmek gerektiği yerde, etmek gerekir. Tamamen tahtacının insafına kalırsanız, yıllar boyu aynı yerde bekleyebilirsiniz...

Yok eğer siz de hızlı trader iseniz, bu durumda tahtacıya eşlik ederek günlük bazda çok aşırıya kaçmadan işlemler tahtacı için de faydalı olur, siz de kazanç elde edebilirsiniz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4. PKART yaklaşık 7.5 - 8 yıldır yükselen bir kanalda kah kanal üst bandı, orta bant ve alt bant şeklinde hareketler sergilemiş.
    Kanala göre 53 lü rakamlar dip seviyesi olması gereken nokta gibi gözükmekte.
    Bu tabloya göre al/tut yapanda karlı, al/sat yapmayı becerebilen daha karlı gibi.
    Tabi pandemiden sonra patlayan enflasyon hesaba katılırsa bu kar ne oranda olmuş ona bakmak gerekir.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

PKART yaklaşık 7.5 - 8 yıldır yükselen bir kanalda kah kanal üst bandı, orta bant ve alt bant şeklinde hareketler sergilemiş.
    Kanala göre 53 lü rakamlar dip seviyesi olması gereken nokta gibi gözükmekte.
    Bu tabloya göre al/tut yapanda karlı, al/sat yapmayı becerebilen daha karlı gibi.
    Tabi pandemiden sonra patlayan enflasyon hesaba katılırsa bu kar ne oranda olmuş ona bakmak gerekir.
    Üstad, kanalın en üstü şu an için kaça denk geliyor...?

Şu an dipteyiz. Bunda hem fikiriz...

Tepede de, hem fikir olabilecek miyiz...?

Onu zaman gösterecektir de, şu an için görünen nedir...? merak ettim...

6. Orta kesikli çizgi 102 civarı kanal üst bandı 184 civarları üstad.
    Tabi eğimden dolayı zaman ilerledikçe rakamlar yükselir.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Orta kesikli çizgi 102 civarı kanal üst bandı 184 civarları üstad.
    Tabi eğimden dolayı zaman ilerledikçe rakamlar yükselir.
    Beklediğimden daha düşük çıktı...

Neyse, bakalım zaman ne gösterecek...???

Benim beklentim çok daha farklı ama tabii ki; senin de dediğin gibi zaman geçtikçe eğim artıyor, fiyat değişiyor...

8. Kanal alt bandı şu an için 57 civarı gözüküyor. Ama piyasa bozarsa sol taraftaki gibi altına sarkma ihtimalide olabilir.
    51-52-53 gibi.

Sayfa 356/410 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •