Sayfa 355/410 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405 ... SonSon
Arama sonucu : 3273 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. IZMDC Telgrafın tellerine konan kuşlar gibi, kırmızı kesikli çizgide.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...

Yine kararsız günlerden geçiyoruz...

TD Lines grafiği her 2 yönü de zorluyor...!!!

Tek umut kaynağımız 14 Nisan tarihinde 9 yanmış olması. Burayı dip kabul edebilecek miyiz, göreceğiz...?

XU100...

Böyle başlıyoruz...

Kaçar yeri kalmadı...!!!

Karar vermeli artık...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Kanal katlaması üst bant 3455 usd civarı.

Günaydın ONS yine uçmuş.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

CEMTS akşam eve gidince kapanışa göre buna da bir bakarsın üstad.
    Bende ki resme göre 2. kanal orta bandı üzeri kapanış yapamadı şu ana kadar. ( 14.24 gibi. )

Dün 14.24 kapadı, bu gün 14.86 fiboya kadar geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Günaydın ONS yine uçmuş.
    2625 dolar ons ta artık altın ucuz değil diye altıns1 lerimi 29.7 den satmıştım, demek ki o zaman ucuzmuş neyse şuan alanlarında bir bildiği vardır herhalde, ama alanlar ciddi riskte almış oluyor bence...

Bir gün gelecek Vakıfbankıda böyle satacağım sonra o da gidecek... (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. Sen söylediğin zamanda ben bunu bilmiyordum Lütfü hocam, o zaman açıp baktım ve böyle bir kanal çizmişim.
    Tabi bunun fiyatı gr altına göre yüksek seyrediyor şu an alınmaz.
    Ama bazen gr altın fiyatının altına indiği zamanlar oluyor. Şayet öyle bir durum olursa o zaman alınır.

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Sen söylediğin zamanda ben bunu bilmiyordum Lütfü hocam, o zaman açıp baktım ve böyle bir kanal çizmişim.
    Tabi bunun fiyatı gr altına göre yüksek seyrediyor şu an alınmaz.
    Ama bazen gr altın fiyatının altına indiği zamanlar oluyor. Şayet öyle bir durum olursa o zaman alınır.
    Hocam orası aynı borsada ki spekülatif hisseler gibi, aylarca serbest piyasa fiyatından ucuza darphane altını sattılar, hatta imkanı olan birisi oradan altıns1 alıp sonra bunu fiziki teslim alsa ve kapalı çarşıda satsa kilo başına 40 ila 60 bin TL kar edeceği günler oldu, bu şekilde bir kaç ay sürdü ve altıns1 takasından ciddi miktarda azalma oldu muhtemelen fiziki dönüşümler yüzünden, ben sattığımda kabaca serbest piyasa fiyatına yakındı sonra yine serbest piyasa fiyatının üstüne çıkardılar, şuan serbest piyasa fiyatının çok üzerinde, ben hem ons fiyatı pahalı olduğu için hemde altıns1 piyasa fiyatına göre çok pahalı olduğu için bedava bile verseler alıp taşımam açıkcası, piyasa fiyatının altına bile düşse gördüklerimden sonra kolay kolay bulaşmam, benden uzak olsun... Ki ben bazen patronu sabıkalı olan borsa hisselerini bile alabilen biriyim (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 355/410 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •