Originally Posted by
63cnr63
Selim merak buyurmasýn.. Tahtayý tutuyorum..

Sevgilli Hocam ben orada KAP haberleri odaklý poz açtým. Patron, sanýrým fonlara savaþ açtý. Hissede olaðandýþý bir hareket olmasý yüzünden ilgimi çekmiþti. Fon satýþýný piyasa karþýlamaya çalýþýrken fon piyasayý eze eze satýþ yaparken Patron hisseye sahip çýkýp almaya ve haberler atmaya baþladý. Bu da benim için aslýnda iyi bir hikaye gibi göründü bana. Yani þirket hisselerine sahip çýkan duyarlý bir patron ve satýþlarý karþýlayýp elini taþýn altýna sokan patron görünümü çok olumlu bir durum. Ortalýkta býrak hisseyi, donuna kadar satýp faize giden patronlarý görünce bence bu patron melek. Ayrýca þirket hakkýnda olumlu geliþmelerin yaþanmasý da ayrýca mutluluk verici. Hani bi deyim vardýr "eðlenilecek kýzlar ve evlenilecek kýzlar " heh iþte bu hisse tam evlenilecek hisselerden oldu benim gözümde. Açýkçasý ben oynaþmýyorum. Aldým yattým. (ben oynaþmaya baþlayýnca zaten kendine gelemiyor hisseler. Ya bende bi sorun var. çok sert davranýyorum. Ya neyse boþverelim. Sonuç, ben orada yatýrýmcýyým Hocam. Ne zaman çýkarým ya da ne yaparým aþamasý ilerleyen zamana býrakalým. Bakalým zaman ne gösterecek.

Originally Posted by
T/A
ALKA...
Selim bu senin için...
Teþekkür ederim üstadým..
Bi kaç gündür ne siteye bakabiliyorum doðru dürüst, nede iþlerle ilgilenebiliyorum. Kafam yoðun. Yeni aldýðým arabanýn multimedya sisteminde sorun oldu. GPS çalýþmýyor. Firma servisiyle hasbihal ediyorum. Hanýma söylemedim bile. O derece durum vahim yani. Þimdi söylesem hemen " bütün arýzalarda seni buluyor" diye baþlayan cümle hayata bakýþ açýmý sorgulatmaya kadar gidecek. Sonra ufffff bak aklýma gelince bile darlandum.
Bu arada sevgili üstadým "gözün aydýn"
Aklýma gelmiþken sorununun çözümü için AI teknolojisine bi danýþsan mý diyorum. Hani bazen çözüm önümüzde olurda göremeyiz ya . Ondan þeyettim.
Alyel ablaaaaa.
Gý senin hisse hakkýnda çeþitli duyumlar aldým. Bazý guplar giriþ denemeleri yapýyormuþ. Ancak istenmeyen olaylar yaþanmýþ. O yüzden biraz gecikebilir diyolla. ben onlarýn yalancýsýyým. Accýk sabretsin dediler. Zaten seninde en iyi yaptýðýn þey. sabýr... çatlayacaksýn en sonunda ondan korkuyom.
Ha birde þey dediler. Öyle her yere balýklama dalmasýn 
(sazan gibi atlamasýn dediler de ben öyle demek istemedim yani )
Ayyy... Az kalsýn unutuyordum.

Originally Posted by
T/A
KOZAA...
bunlarýn ablasý ÝPEK Haným takibimde. KAP haberleri dolayýsýyla bu aralar giriyom çýkýyom. Bedelsiz beklentisi çok yüksek. Ýþ yapar mý derseniz... Benim iþim bu. Haber
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri