Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Abi benim yazdıklarımı ciddiye almayınız. İlaç kullanıyorum ve geriye doğru okuyunca saçma sapan şeyler yazdığımı da görüyorum.
Bir ayağım çukurda, buraya yazdığım dedikoduyla birisi zarar ederse çok üzülürüm. Takip eden arkadaşlar çok deneyimliler ve durumu değerlendirebilirler, araştırabilirler, doğrulatabilirler ya da yalanlatabilirler.
Mevzu bir dedikodudan ibarettir.
Şuan Suriye'nin başında Ahmet Şara var. Cihadçı, radikal İslamcı hatta İşidçi olarak değerlendiriliyor.
Babası bir mühendis ve solcu- devrimci, laik görüşlü biri.
Suriye'nin yeniden imarı için 400-500 milyar dolar harcamadan bahsediliyor.
İşte mesele bu harcamanın nasıl yapılacağı, önce bir devletin kurulması gerekiyor.
Anayasa, seçim sistemi, bakanlıklar vs...
İşte bunların, Türkiye model alınarak, bir cumhuriyet kurulması yönünde olacağı, hatta bizim savunma, içişleri, adalet, eğitim, sanayi, ticaret vs bakanlıklarından teknotratların orada çalıştığı şeklinde duyumlar var.
Bunları ben sosyal medyadan okuyorum.
Ahmet Şara'nın babasının, Şarık Tara ile akraba olduğu...
Yani Suriye'de olanların, göründüğü gibi olmadığı, olayların Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda ilerlediği, İsrail'in de bu sebeple kudurduğu...falan filan işte abi...
Tabii Türkiye'de olanların da göründüğü gibi olmadığı, seçim olmaz, seçimle gitmez gibi saçma sapan yorumlar var.
Ne demek seçim olmaz? Ne demek seçimle gitmez?
Bu ülke, bu devlet dünyaya 2500 yıl hükmetmiş İmparatorlukların bakiyesidir. 100 yıllık cumhuriyet, 75 yıllık çok partili demokrasiye sahibiz. Artık son derece olgunlaşmış bir politik kültürümüz var.
İmamoğlu çıkacak, diplomasını geri alacak(diplomanın iptali tebliğ edilmemiş), seçime girecek, ezip geçecek.
Analez tamam.
@erefefik
Didim ben, fareler gibi gebereceksiniz. Daha yeni başlıyoruz...
@erefefik
Yer İmleri