Sayfa 2185/2185 İlkİlk ... 11851685208521352175218321842185
Arama sonucu : 17480 madde; 17,473 - 17,480 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. hasan Özaras
    @_hasanozaras
    ·
    2s
    ᴏɴʟᴀʀıɴ ʏᴀᴘᴛıᴋʟᴀʀı ʀᴜ̈ᴢɢᴀ̂ʀıɴ sᴀᴠᴜʀᴅᴜɢ̆ᴜ ᴋᴜ̈ʟ ɢɪʙɪᴅɪʀ. ᴋᴜ̈ʟʟᴇʀ ɴᴀsıʟ ᴋɪ ʀᴜ̈ᴢɢᴀ̂ʀıɴ ᴇsᴍᴇsɪʏʟᴇ sᴀᴠʀᴜʟᴜᴘ ɢɪᴅɪʏᴏʀsᴀ ᴏɴʟᴀʀ ᴅᴀ ʏᴏᴋ ᴏʟᴜᴘ ɢɪᴅᴇᴄᴇᴋᴛɪʀ.

« ɪ̇ʙʀᴀʜɪᴍ sᴜ̂ʀᴇsɪ/𝟣8 »
    #israilyanıyor

ve Tanri, Mİkaİl'e emİr verdİ...
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi ben zati nereye para harcayacam? Benim hayat felsefem uzun zamandır, ''ne kadar az şeye ihtiyacın varsa o kadar zenginsin.''

Tamam işte, ben varımı yoğumu bu çocuğa bırakacam. Tamam bak bunda haklısın. Son bir voli furacam, 1 koyup 10 alacam, bir senede yüklü girecem de senin İmamoğlu konusunda fikrini değiştirmen gerekiyor.
    Hangi senet olduğunu da özelden yazacam sana. Var bir estihbarat.

Biz de isterük

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi ben zati nereye para harcayacam? Benim hayat felsefem uzun zamandır, ''ne kadar az şeye ihtiyacın varsa o kadar zenginsin.''

Tamam işte, ben varımı yoğumu bu çocuğa bırakacam. Tamam bak bunda haklısın. Son bir voli furacam, 1 koyup 10 alacam, bir senede yüklü girecem de senin İmamoğlu konusunda fikrini değiştirmen gerekiyor.
    Ayvagobekli Bey Abi çok uzun yıllar önce Ulaştırma sektöründen firma söylemiştin Ne gitmişti bee. Buraya yazsanda bizde izlesek , almasak .....
    Son düzenleme : burge; Bugün saat: 19:55.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

bana da yaz bakalım ne olacak... gerçi ben ALARK dışında mal taşımayacağım uzun müddet ama en azından senin istihbaratını değerlendirmiş olurum...

5. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

6. Abi benim yazdıklarımı ciddiye almayınız. İlaç kullanıyorum ve geriye doğru okuyunca saçma sapan şeyler yazdığımı da görüyorum.
    Bir ayağım çukurda, buraya yazdığım dedikoduyla birisi zarar ederse çok üzülürüm. Takip eden arkadaşlar çok deneyimliler ve durumu değerlendirebilirler, araştırabilirler, doğrulatabilirler ya da yalanlatabilirler.
    Mevzu bir dedikodudan ibarettir.
    Şuan Suriye'nin başında Ahmet Şara var. Cihadçı, radikal İslamcı hatta İşidçi olarak değerlendiriliyor.
    Babası bir mühendis ve solcu- devrimci, laik görüşlü biri.
    Suriye'nin yeniden imarı için 400-500 milyar dolar harcamadan bahsediliyor.
    İşte mesele bu harcamanın nasıl yapılacağı, önce bir devletin kurulması gerekiyor.
    Anayasa, seçim sistemi, bakanlıklar vs...
    İşte bunların, Türkiye model alınarak, bir cumhuriyet kurulması yönünde olacağı, hatta bizim savunma, içişleri, adalet, eğitim, sanayi, ticaret vs bakanlıklarından teknotratların orada çalıştığı şeklinde duyumlar var.
    Bunları ben sosyal medyadan okuyorum.
    Ahmet Şara'nın babasının, Şarık Tara ile akraba olduğu...
    Yani Suriye'de olanların, göründüğü gibi olmadığı, olayların Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda ilerlediği, İsrail'in de bu sebeple kudurduğu...falan filan işte abi...
    Tabii Türkiye'de olanların da göründüğü gibi olmadığı, seçim olmaz, seçimle gitmez gibi saçma sapan yorumlar var.
    Ne demek seçim olmaz? Ne demek seçimle gitmez?
    Bu ülke, bu devlet dünyaya 2500 yıl hükmetmiş İmparatorlukların bakiyesidir. 100 yıllık cumhuriyet, 75 yıllık çok partili demokrasiye sahibiz. Artık son derece olgunlaşmış bir politik kültürümüz var.
    İmamoğlu çıkacak, diplomasını geri alacak(diplomanın iptali tebliğ edilmemiş), seçime girecek, ezip geçecek.
    Analez tamam.
    @erefefik

7. Didim ben, fareler gibi gebereceksiniz. Daha yeni başlıyoruz...
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .
    Aywaaa...!
    Uyuma...!
    Bak ... 21.yüzyılı kim/ler temsil ediyor?
    Teknoloji...
    Gelecek...

https://x.com/anadoluajansi/status/1...ywf2U4vKg&s=19

Sonuna kadar izle...
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ...
    Tamam işte, ben varımı yoğumu bu çocuğa bırakacam. Tamam bak bunda haklısın. Son bir voli furacam, 1 koyup 10 alacam, bir senede yüklü girecem de senin **İbanoğlu** konusunda fikrini değiştirmen gerekiyor.
    Aywaaa...!
    Sen beni avanta ile transfer edeceğini mi sandın?

1 ayda 1 milyar dolar kazanç vadetsen bile 20.yy sahtekarlarından IBANoğlu bittiiii..

21.yy neslinden aday lazım dediydim.
    Onu da buldum: Selçuk....

Sayfa 2185/2185 İlkİlk ... 11851685208521352175218321842185

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •