Sayfa 572/586 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Sayın ,

Ayasofya ,bozkurt,çıtak ve tabiiki Maacit

https://www.youtube.com/watch?v=khn9...KralKaybederse
    Hayat hoş gerisi boş

2. Haziran vade dün akşam seansında 10405 kapattı uzlaşma 10402

Tüm dostlarıma bol şans diliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=xrNS...nel=HypeFamous
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu enflasyon muhasebesini neden çıkartlar
    Fazla verği almak için, ee şimdi alayı zarar açıklıyor, nasıl olacak bu sistem!
    Enflasyon muhasebesi her zaman daha az vergisi ödetir

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    buda altın grafiği...alt çizgi çok ihlal edilmeye başlandı...

kırılsa 3,050 dolara kadar düşebilir...

akşam bir ugrarım...şimdilik ben kacar...

dün sabah koymustum orası kırıldı hızlıca 3200 e kadar geldi...

150 dolar daha düşmesini bekliyorum...

china 1 milyon ons altın satmış deniliyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. bilançoların neredeyse hepsi kötü geldi, geliyor. Bunu zaten öngörmüştük ancak mevcut durumda bundan daha olumsuz olan faizlerin halen düşmemiş olması oldu.Yani şuan %40 faizde olunacak yerde %46 dayız, fiili piyasada ise %49 var. Neredeyse yola ilk çıkılan noktadayız.
    Bu nedenle bilançoların iyileşmesi parasal gevşemeye yani faiz indirimlerine bağlı. Şu durumda ise enaz 3 ile 4 ay ertelendi. Siyasi gerginlik sürerse de bu süre daha da uzayacağı aşikar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Öyle değil şirketler 100 TL sermayesi var 50 TL para kazanmış diyelim stokta ki malı var vs. Bu adam enflasyon muhasebesine göre para kazanmamış etmediği kâr dan birde vergi verecekti. Yani sermayeden yiyecekti. Bu sistem borçlu olup para kazananlara yarıyor borcu olmayıp stok yapanlar hammadde fiyatları düştüğü için zarar ediyor. Bir de muhasebe hileleri var. İyi bir denetim olmadığını için devletin zararına oldu bu iş. Nakit değerli olduğu için muhasebe hileleriyle bir çok firma kârını gizledi daha az vergi verdi bende olsam öyle yapardım %70 faiz maliyetin var niye çok vergi verip yüksek maliyetli kredi çekeyim
    Enflasyonun kendisi vergidir.. Üstüne para kazanırsan vergi veririsin ,mantığı..Enflasyon muhasebesi..
    Devlet az kazanırmış? Enflasyonu düşürmek, Hükümetlerin işi değil mi??

Düşür enflasyonu %3-5'e..şirketler vergi versin...

Şirketlerin YASAL muhasebe tekniklerini kullanması hile değildir.!!
    Araç alırım, makine alırım yatırım yaparım..
    Kârımla daha az vergi veririm..
    Daha az vergi vermek için banaverilen HAK neyse onu da kullanırım..

Hesap uzmanları ve denetim uzmanları denen kişiler aşırı şartlandırılmış bir nevi politik elemanlardır..
    Şirketi denetlemeye gittiklerinde kesin vergi kaçırıyor gözü ile bakarlar..
    Eğer vergi konusu mahkemeye düşerse,Maliye %90 üzerinde davaları kaybeder..

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bilançoların neredeyse hepsi kötü geldi, geliyor. Bunu zaten öngörmüştük ancak mevcut durumda bundan daha olumsuz olan faizlerin halen düşmemiş olması oldu.Yani şuan %40 faizde olunacak yerde %46 dayız, fiili piyasada ise %49 var. Neredeyse yola ilk çıkılan noktadayız.
    Bu nedenle bilançoların iyileşmesi parasal gevşemeye yani faiz indirimlerine bağlı. Şu durumda ise enaz 3 ile 4 ay ertelendi. Siyasi gerginlik sürerse de bu süre daha da uzayacağı aşikar.
    Abi %3,5 koyduk ineceği yerde iki ay sonra toplantı var. Yani 6 aylıklar da bundan iyi gelmeyecek eğer siyasi olarak sıkıntı olmazsa minimal olarak 9 aylık ta göreceğiz o da şirket sermaye den yemediyse bence olmaz USD sabit daha çin ABD den kaybını sağa sola dalarak çıkarmadı

işçi bayramınız kutlu olsun..

özeliklede senin kutlu olsun iccii abi

Sayfa 572/586 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •