Bir ay önceki yazılarda bu günkü bilanço hk kötü görünüyor diye yazılmıştı gerçekleşti .
Bir ay önceki yazılarda bu günkü bilanço hk kötü görünüyor diye yazılmıştı gerçekleşti .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Sunumda 140 ila 160 milyon dolarlıkda yatırım yapacam der.
20 bin 24 binde yıllık satış tahmini var bu yıl dünya da daralmış bizde zaten tarım bitik.
Uzun dönem ne olur bilinmez ukrayna tarafına iş makinesi belki düşünülebilir.
Ben zaten bir kısım satmıştım onları 500 TL altlarına gelirse alırım.YTD.Toplarım artık Tanrı ömür verirse 2 yıl.YTD.
4TL nere 1000TL nere demi ya.
İyi günleri geçirdik artık kötü günlerdeyiz.Birde hala turplar var ortada.
Artı zaten iç bilgiyi alan ve tahmin edenlerde vardır bu durumu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
6 ve 9 aylık bilançoda güzel fırsatlar olacak .
31.10.2024 TARİHİNDE KAMUYA AÇIKLANAN; ŞİRKETİMİZ TARAFINDAN KAYHAN ERTUĞRUL TARIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'NİN PAYLARININ TAMAMINA SAHİP OLAN KAYHAN ERTUĞRUL MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İLE TERRAMAK TARIM MAKİNALARI DIŞ TİCARET A.Ş.'NİN PAYLARININ TAMAMININ DEVRALINMASI İŞLEMİNE İLİŞKİN OLARAK, PAY ALIM SATIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDIKTAN SONRA YAPILAN ÇALIŞMALARDA GÜNDEME GELEN BULGULAR DOĞRULTUSUNDA, SÖZLEŞMEDEKİ KAPANIŞ KOŞULLARININ TAMAMLANMAMASI NEDENİYLE, ŞİRKETİMİZ TARAFINDAN SÖZLEŞME HÜKÜMLERİ DOĞRULTUSUNDA İŞLEMDEN VAZGEÇİLMESİNE KARAR VERİLMİŞTİR.
İŞBU AÇIKLAMAMIZIN İNGİLİZCE ÇEVİRİSİ EKTE YER ALMAKTA OLUP, AÇIKLAMA METİNLERİNDE HERHANGİ BİR FARKLILIK OLMASI DURUMUNDA, TÜRKÇE AÇIKLAMA ESAS KABUL EDİLECEKTİR.
Kap Matriks den alıntıdır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bu ülke 40 yıldır tarımdan uzaklaşıyor. Hem tarımdan hemde hayvancılıktan. Şehirlere göç edenler dışında köylerde kalanlarda tarım ve hayvancılık yapmıyor, tarla arazi satarak işi kurtarıyor. Sera sistemi işcilik az olduğu için (topraksız tarım) katma değeri yüksek ve yaygınlaşıyor. Ülkemizde iş gücü azaldı, kimse emek yoğun çalışmak istemiyor. Ekonomik koşullarda malumunuz kötünün kötüsü. Esasen bir kırılma noktası gelmiş olabilir. Yani şehirlerde kazanc sağlayamayan ve aşırı mutsuz kitle, tekrar toğrağa döner mi. Evet döner, başka caresi yok. 2030-2035-2040 için biriktirilecek en favori hisselerden biri TRAKTÖR olmalı. Şehirden köye göç başlamak zorunda.
Çok büyük olasılıkla Köyden kaçanların yerini İş adamları Mühendisler ve yatırımcılar ( Eğitim seviyesi yüksek kitle ) dolduracak. Su akar yolunu bulur.
yukarı mı aşağı mı... karar veremedi bir türlü...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Yer İmleri