Sayfa 829/829 İlkİlk ... 329729779819827828829
Arama sonucu : 6632 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1.  Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Özellikle bir ara Cem Seymen'in programlarında izlerdim.
    Dediğiniz şekilde şehirden kırsala geçen eğitimli kitlelerin azınlıkta da olsa başarı hikayelerini anlatırdı.
    Kooperatifleşmeye sık sık vurgu yapardı.
    Syg.
    Bir beyaz yaka olarak üstelik emekli beyaz yaka, kasabada evim var, küçükbaş hayvancılık yapmak için ufak bir yer cevirmem yeterli, yer sorun olmaz. İklim sert ama hayvancılık için verimli. Son 9 ay, bu sürede karar vereceğim, çok gitmek istiyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bir beyaz yaka olarak üstelik emekli beyaz yaka, kasabada evim var, küçükbaş hayvancılık yapmak için ufak bir yer cevirmem yeterli, yer sorun olmaz. İklim sert ama hayvancılık için verimli. Son 9 ay, bu sürede karar vereceğim, çok gitmek istiyorum.
    Yem ücretlerini de hesaba kat... Slaj ekecek bir arazin varsa iyi kar edersin.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Yem ücretlerini de hesaba kat... Slaj ekecek bir arazin varsa iyi kar edersin.
    Küçükbaş 70-80 adet, kredili, 4-5 y içerde bakım olur, kalan dönem yeşillik orman çok, sonra çocuklardna birinide ikna ederim, önce ben bir göreyim. Güçümüz varken hem kendimiz için hemde ülke ve toplum için bir şeyler yapmak gerekir. Emekli maaşına dayanmak doğru değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Küçükbaş 70-80 adet, kredili, 4-5 y içerde bakım olur, kalan dönem yeşillik orman çok, sonra çocuklardna birinide ikna ederim, önce ben bir göreyim. Güçümüz varken hem kendimiz için hemde ülke ve toplum için bir şeyler yapmak gerekir. Emekli maaşına dayanmak doğru değil.
    Hayırlı olsun..Ama şöyle 5-10 dönümlük yem bitsiki de ekebilsen çok iyi olur...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 829/829 İlkİlk ... 329729779819827828829

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •