Sayfa 564/565 İlkİlk ... 64464514554562563564565 SonSon
Arama sonucu : 4518 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Garanti BBVA: Sistemlerimizde yaşanan kesinti teknik bir aksaklıktan kaynaklanmakta olup, herhangi bir siber saldırı ya da veri güvenliği riski barındırmamaktadır

-Garanti BBVA resmi X hesabından aşağıdaki açıklamayı yaptı:
    "Sistemlerimizde yaşanan kesinti teknik bir aksaklıktan kaynaklanmakta olup , herhangi bir siber saldırı ya da veri güvenliği riski barındırmamaktadır.
    Bankamız nezdindeki tüm varlıklarınız ve kişisel verileriniz yüksek güvenlik standartlarıyla korunmaya devam etmektedir.
    İşlemlerinizi kesintisiz şekilde gerçekleştirebilmeniz için tüm şubelerimizdeki ekip arkadaşlarımız iızmet vermeyi sürdürmektedir.
    Sorunun en kısa sürede tamamen çözüme kavuşması için ilgili birimlerimiz yoğun şekilde çalışmaktadır.
    Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Mesken konut bilmiyorum ama ticari isletmelerin kira sozlesmelerinde ENAG konduguda oluyor.

Ben TEFE/TUFE konmak zorunda zannediyordum. Ama Turkiyede bir iki kiralik yerim var ana babadan kalma.

Kira toplama isiyle akrabalar ugrasiyor benim tabiki anlasma sozlesmelerden haberim yok bi kiraci giriyor oburu cikiyor falan

Ama bi baktim bana gelen kiralar dolar bazinda baya artti. Bende aradim kuzeni sordum kiralar baya artiyor hayirdir noluyor diye

Abi ENAG sagolsun dedi

Konunun ENAG la ne alakasi var dedim cunku konudan hic haberim yok

Abi sozlesmeye ENAG i koyduk pasa pasa zammi kabul ediyorlar dedi. Bugun bir sey daha ogrendik

Acaba ENAG konut kira sozlesmelerinede konuabilirmi merak ettim simdi

ENAG a baktim son 1 yillik enflasyon %75 gosteriyor.

3. G. Amed abi, senin sülalenin Kayseriden Bizansa kadar şeyini sürttüğü her yerde malın mülkün yokmuydu, kala kala bir iki yermi kaldı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Dünyada kadınlarına vatan borçlanan bir millet de yok.

Yokları sayanlarla yol yürünmez.

https://www.youtube.com/watch?v=XxhH...rkezi%28BKM%29

5. Eski vali ile emekli albay, kaçak kazıda yakalandı
    Mersin Gülnar'da jandarma ekiplerinin yaptığı baskında, eski vali ve emekli albayın da bulunduğu 6 kişi kaçak kazı yaparken yakalandı. Soruşturma sürüyor.
    Kaynak : DHA
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Garanti BBVA: Sistemlerimizde yaşanan kesinti teknik bir aksaklıktan kaynaklanmakta olup, herhangi bir siber saldırı ya da veri güvenliği riski barındırmamaktadır

-Garanti BBVA resmi X hesabından aşağıdaki açıklamayı yaptı:
    "Sistemlerimizde yaşanan kesinti teknik bir aksaklıktan kaynaklanmakta olup , herhangi bir siber saldırı ya da veri güvenliği riski barındırmamaktadır.
    Bankamız nezdindeki tüm varlıklarınız ve kişisel verileriniz yüksek güvenlik standartlarıyla korunmaya devam etmektedir.
    İşlemlerinizi kesintisiz şekilde gerçekleştirebilmeniz için tüm şubelerimizdeki ekip arkadaşlarımız iızmet vermeyi sürdürmektedir.
    Sorunun en kısa sürede tamamen çözüme kavuşması için ilgili birimlerimiz yoğun şekilde çalışmaktadır.
    Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz."
    Sistemin bozulmasına karşın evde nakit,döviz ve altın bulundurmalı,çünkü bundan sonraki anormelleşmeler artacak,örneğin güney avrupadaki elektrik kesintileri,sebebini atmosferik olaya bağlıyorlar,hala gizemini koruyor,zaten 2025 yılı içinde çok şiddetli güneş patlamaları gündeme gelmişti,teknolojik olaylar,yapay zeka,işin kolayına kaçmak için elektrisel,elektronik sistemin eline bırakılması herşeyi insan elinin bu sistemden el çektirilmesi maliyetten kaçmak için vs

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Eski vali ile emekli albay, kaçak kazıda yakalandı
    Mersin Gülnar'da jandarma ekiplerinin yaptığı baskında, eski vali ve emekli albayın da bulunduğu 6 kişi kaçak kazı yaparken yakalandı. Soruşturma sürüyor.
    Kaynak : DHA
    Acaba içlerinde bizim damatta varmı ,yani kıskardeşimin damadı,böyle şeyleri sever,kendisi gülnarlıdırda

8. İşin esprisini kaçırmışsınız, vali herhalde kazmayı küreği makam odasında tutuyormuş, emeklilik dilekçesini verip define kazmaya gitmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 564/565 İlkİlk ... 64464514554562563564565 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •