Sayfa 2187/2188 İlkİlk ... 118716872087213721772185218621872188 SonSon
Arama sonucu : 17498 madde; 17,489 - 17,496 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Yüksel Akkale
    @YukselAkkale
    ·
    14s
    Danıştay D. Bşk. Abdurrahman Gençbay;

2016:“Darbe” Girisimini kınamak için meslektaşlarını kuruma çağırıp kelepçeletti

2017:Mühürsüz oyların geçerli sayılmasını onayladı

2025:Oğlu otel yangınında öldü.

2025:Devlet bana oğlumun dosyasını gözyaşları içinde okutuyor.

sevincozarslan2 (YENİ)
    @sevincozarslan2
    "KİMSE BEN İYİ YARGICIM DEMESİN, HEPİMİZ SINIFTA KALDIK, YARGIYA GÜVEN SORUNU VAR"

Kartalkaya yangınında oğlu Yiğit'i kaybeden Danıştay 9. Daire Başkanı Abdurrahman Gençbay'ın, yangını araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’nun 13. toplantısında yaptığı konuşma:
    sevincozarslan2 (YENİ)
    @sevincozarslan2
    ·
    16s
    "Yiğit bir hafta önce Amerika’dan gelmişti. Dünya’nın bir numaralı üniversitesi M.I.T’de stajını yapmıştı.Yiğit, bütün yaratılanları severdi, insan, hayvan ayırt etmeksizin severdi. Yiğit’imi adli tıpta DNA testi ile aldım. Yüzüne bakamadım...

Devamı: https://tr724.com/kartalkaya-yangini...en-sorunu-var/
    Yargıya güven %1,5...

Hukuk, moraldir. Halklar, hukukun üstünlüğüne inanırlar, geleceğe bu umutla bakarlar ki, geleceklerini yani çocuklarını bu bilinçle, moralle inşa edebilsinler.

Gençler hukukçu olabilirler. En büyük ihtiyaç bunadır. Tabii ahlaklı ve merhametli olunmalı.

Ders, öğrenene kadar devam eder. Yukarıdaki yargıç öğrenmiş.

@erefefik

2. Mersin Duysun
    @mersinduysunn
    ·
    11s
    Mersin’de Eski vali kaçak kazı yaparken yakalandı! (Cumhuriyet)
    @erefefik

3. Furkan Bölükbaşı
    @furkancerkes
    ·
    8s
    Mehmetçik Kudüs’e!
    Yaaaaaaa...Ayvagöbekli bunu 2 senedir yazıyor. Kudüs'ün kutsal bölgesi, Mescid'i Aksa ve Kubbet'üs Sahra'nın bulunduğu, etrafı kalın duvarlarla çevrili Eski Şehir'in muhafızları vardır. Eski Şehir'de sadece Müslümanlar'ın değil, Hıristiyan ve Yahudiler'in de kutsal mekanları vardır.

Kudüs Muhafızları tüm bu alanları korumakla görevlidirler.

Mesela İsrail'liler ''Mescid'i Aksa'yı yıkıp, Süleyman Tapınağı'nı yeniden inşa edecez'' derler. Bunu Şaron ve Netanyahu da söylemiştir.
    Hadi yapsınlar bakalım...

Kudüs Muhafızları, Eski Şehir'e gelirler falan diye düşünmeyin, hep oradalar. Giderseniz görürsünüz, orada namaz kılarlar.

Tabii Tsk da Eski Şehir'e giremez. Kudüs Muhafızları buna izin vermezler. Tsk, Doğu Kudüs'e girecek.
    @erefefik

.
    .
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/cum...k-oldu/3554866
    .
    .
    Türkiyenin geleceği "iyi olacak iyi"

5. emre alkin
    @emrealkin1969
    Israr desem değil, inat desem az kalır. Tarifi mümkün değil.

Enflasyon düşer gibi olur ama kur yükselebilir, sonrasında enflasyon da yükselir. Kamu, kesinlikle tasarruf etmiyor. Kel Mehenmed'in çoktan istifa etmesi gerekirdi.

Can Akıncılar
    @canakincilar_
    ·
    24d
    Eski bir banka müdürü olarak ürperdim. Bankaların insanları TL’ye döndürmek için görevlendirilmesi ve yeterli başarıyı gösteremediğinde bunun bedelinin olması inanılmaz. Son şubemde çoğu müşterimle telefonda KKM’ye geçişi rica etmek için tanışmıştım ve bu epey ağırıma gidiyordu.
    Rusdu Saracoglu
    @RusduSaracoglu
    ·
    3d
    Sn. Alkin, siz de çok iyi biliyorsunuz ki TCMB bağımsız karar alamıyor. Kararlarını kısıtlayan ama merkez bankacılığı hakkında en ufak bir fikri olmayan bir rejimde ancak yapabildikleri bu. Tabii istifa diye bir tercih te var!
    Kaan YILDIZ 🇹🇷
    @kerimoglukaan
    ·
    1 sa
    Hukukun olmadığı yerde hiçbir şey yolunda gitmez hocam, bunca senedir bunu anlamamakta ısrar eden bir yönetimin her türlü faciaya da hazırlıklı olması gerekir.
    @erefefik

Hukuk yok
    Hukuk yok
    Hukuk yok

"A.a.ı öpen kadı, kimi kime şikayet edeceksin?"
    Sözü de yeni çıktı galiba.
    "İstiklal mahkemeleri" tam bir hukuk abidesiydi, bu iktidar onu getirmeli be yaaa..!
    "Makable şamil kanun olur" ucube fetvasını daha dün cehennem kütüğü olasıca Ordinaryus Profesör Sıddık Sami Onar verdiydi.
    Onun hükmüyle de bu sabah menderesi, zorluyu, polatkanı astı bu zalim iktidar..

He mi?

Hukuk yooooookkkk.....

Bütün konuşulanların hepsi "turbun büyüğü" ortaya çıkınca yargılamanın sulandırılması için tedbir mi acaba?
    Şeytan mı aklıma getirdi ?
    Aywaaaa....!
    Son düzenleme : 0101; Bugün saat: 14:14.

7. Hukuk yok!!!

Böyle yargılama olmaz. Ortada iddianame yok. Dosyada gizlilik kararı var.
    Mesela ''bantlanan kamera görüntüleri'' tüm medyada yayınlanıyor. İçişleri Bakanı, İmamoğlu'nu suçlayan açıklamalar yapıyor.
    Yasalar ortada:

TCK Madde 134. (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır. (2) (Değişik: 2/7/2012-6352/81 md.)
    Tekerlekli valiz görüntüleri gösteriliyor. Sanki rüşvet alınmış, paralar tekerlekli valizlerle taşınıyor algısıyla, İmamoğlu halkın gözünden düşürülmeye çalışılıyor. Tüm Tvlerde bu görüntüler var.
    Korumalar ve belediye yetkilileri açıklama yapıyorlar: ''Valizlerin içinde jammer var'' diye...
    Emniyet Genel Müdürü hemen açıklama yapıyor: ''Belediye başkanının jammer kullanması yasal değildir'' diye.

Böyle yargılama olmaz. Bu görüntüleri yaymak, yayınlamak yasak. Yasaları uygulamakla görevli kişiler, özel hayatın gizliliğini ihlal edenleri suçlayıp, yakalayacakları yerde, Silivriye tıkılmış, kendini savunma hakkı olmayan İmamoğlu'nu suçluyorlar.

Abi göremiyor musun? Gözün kör mü oldu? Yuh artık be ya, insaf...
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Hukuk yok
    Hukuk yok
    Hukuk yok

"A.a.ı öpen kadı, kimi kime şikayet edeceksin?"
    Sözü de yeni çıktı galiba.
    "İstiklal mahkemeleri" tam bir hukuk abidesiydi, bu iktidar onu getirmeli be yaaa..!
    "Makable şamil kanun olur" ucube fetvasını daha dün cehennem kütüğü olasıca Ordinaryus Profesör Sıddık Sami Onar verdiydi.
    Onun hükmüyle de bu sabah menderesi, zorluyu, polatkanı astı bu zalim iktidar..

He mi?

Hukuk yooooookkkk.....

Bütün konuşulanların hepsi "turbun büyüğü" ortaya çıkınca yargılamanın sulandırılması için tedbir mi acaba?
    Şeytan mı aklıma getirdi ?
    Aywaaaa....!
    Hukuk mu?
    Guguk mu?

100 yıldır guguktan memnun olanlar bugün birdenbire hukuk yok diyorlar.

Evet hukuk yok.
    300 yıldır olmadı.
    Onun için iktisaden geri kaldık.
    Onun için insanlarımızın donarak öldüğü Sarıkamış Faciasının hesabı Enver Paşa'ya sorulmadı.
    Onun icin 1908-1918 arası On yılda 3 milyon kilometrekareyi ankara-çankırı- kastamonu üçgenine küçülten İttihat Terakki Partisi A takımına hesap sorulmadı.
    B takımı haritayı biraz toparlayınca "vatanı kurtardılar ya" dedik.

Şimdi Ittihat Terakki Partisinin C takımı birbirlerine düşüp ihbarlarda bulununca birileri hatırlamış, diyorlar ki;
    "Hukuk yok..."

Evet hukuk yok.
    Ailemden 4 kişinin donarak şehit olduğu Sarıkamış faciasının mahkemesi kuruluncaya kadar benim için hukuk yok.
    3 milyon kilometrekarenin hesabı sorulana kadar benim için hukuk yok
    1912 balkan faciasının hesabı sorulana kadar benim icin hukuk yok.

Yapanın yaptığının yanına kâr kaldığı sürece benim için hukuk yok

Be yaaa..
    Ayvaaaa ...!
    Son düzenleme : 0101; Bugün saat: 16:10.

Sayfa 2187/2188 İlkİlk ... 118716872087213721772185218621872188 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •