Sayfa 383/384 İlkİlk ... 283333373381382383384 SonSon
Arama sonucu : 3069 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

2. Hiç kimse de umudun kırıntısı bile kalmamış, hiç böyle bir duruma rastlamamıştım.

İnsanlar evlenmeyi ve çocuk yapmayı bıraktı.

Şirketlerin karları inanılmaz derece de kötü ve çoğu zarar açıklıyor.

Küçük esnaf ise eve ekmek götürebiliyorsa çok şanslı.

Her geçen gün bu yanlış işlerin maliyeti inanılmaz derecede artıyor.

Bu saatten sonra düzelmesi mümkün değil, çok yazık....

1 Mayıs emek ve dayanışma günümüz kutlu olsun.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
    Guya 1 mayısta araçlar bedavaymış,sevsinler sizi emekçi dostu iktidar,adamlara yine engel çıkartıp dövdürdünüz polislere valla bravo,bunlar hep kayıt altına alınıyor bilesiniz,35 yıl önceki,gezi eylemleri ivik,didik araştırıp bir mok bulacağız diye çırpınıyorsunuz,ayni olay sizlerin başına geleceğinide biliyormusuz

TCMB: Bu hafta döviz varlıkları, bir önceki haftaya göre %8,9 azalarak 51,6 milyar ABD doları, altın cinsinden rezerv varlıkları %0,5 azalarak 81,8 milyar ABD doları, IMF rezerv pozisyonu ve SDR toplamı ise %0,1artarak 7,7 milyar ABD doları olmuştur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Garanti BBVA: Sistemlerimizde yaşanan kesinti teknik bir aksaklıktan kaynaklanmakta olup, herhangi bir siber saldırı ya da veri güvenliği riski barındırmamaktadır

-Garanti BBVA resmi X hesabından aşağıdaki açıklamayı yaptı:
    "Sistemlerimizde yaşanan kesinti teknik bir aksaklıktan kaynaklanmakta olup , herhangi bir siber saldırı ya da veri güvenliği riski barındırmamaktadır.
    Bankamız nezdindeki tüm varlıklarınız ve kişisel verileriniz yüksek güvenlik standartlarıyla korunmaya devam etmektedir.
    İşlemlerinizi kesintisiz şekilde gerçekleştirebilmeniz için tüm şubelerimizdeki ekip arkadaşlarımız iızmet vermeyi sürdürmektedir.
    Sorunun en kısa sürede tamamen çözüme kavuşması için ilgili birimlerimiz yoğun şekilde çalışmaktadır.
    Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
    Botta kaçak var,ona yama gerekli,o zaman çıkartın bir yüksek faizli bono yatırımcı faize doysun,dövizde düşsün temmuz sonuna kadar,olay bu kadar basit,zamanında gecelik faizlerin 1000-7000 arası olduğunuda biliyoruz,çillerin süper bono çıkardığınıda biliyoruz,evren+özal modelinide yapamazsınız çünkü ortada SSK yok,öyle kanal,manal yapmalarlan bedevilerden parada çekemezsiniz,kıbrısımı satacaksınız yoksa ? zaten dolaylı yoldan görüşüyorsunuzda vatan haini damgası yerizden korkuyorsunuz,yetti artık vatanı soyup soyduğunuz,batırdığınız, gelecekte olan tehlike boyutu çok kötü,bu millet artık herşeyi gördü tsunami olarak üstünüze gelecek...

TBMM baskanvekili Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti!

Sayfa 383/384 İlkİlk ... 283333373381382383384 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •