Menzilciler son zamanlarda miras ve liderlik konusunda biri birleriyle kavga dövüþ halindeler,yani biribirlerine girmiþler...iktidarda yakýnda biri birlerine girecek gibi![]()
Menzilciler son zamanlarda miras ve liderlik konusunda biri birleriyle kavga dövüþ halindeler,yani biribirlerine girmiþler...iktidarda yakýnda biri birlerine girecek gibi![]()
Beþiktaþ Belediye Baþkaný Rýza Akpolat tutuklandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
VÝOP AÇILIÞ YATAY...endex 9850 üstünde kapattý,önce 9770 sýnýrýna indi,sonra kapanýþa doðru destek geldi,bugün cuma hafta sonu,hafta sonlarý malum satýþ olur,malum borsada dönen kara para,sanmam carry trade parasý olacaðýný,çünkü ülke yönetimine güvenleri yok,ingiliz dünyayý dolaþsýn boþuna,ilk sorulacak soru ona ülkenizde adalet yok deyimi,zaten ortam görülüyor,adaletsiz tutuklamalar son gaz devam,yýkamadýlar ülkemizin düzenini dýþ güçlerin iþbirlikçileri.
Son düzenleme : refaba; 17-01-2025 saat: 10:25.
günaydýnlar
SPK, Þekerbank pay piyasasýnda gerçekleþen fiyat hareketleriyle ilgili olarak inceleme baþlattý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ortalýkta turp,murp derken kýlýçlar çekildi,neye çekildi Atatürk ilkeleri ve laik düzene bunu savunanlara![]()
Yer Ýmleri