Deniz portföy onikinci serbest döviz fonu DAS, dolar olarak günlük fiyatını TEFAS üzerinde göremiyoruz. Aracı kurum portföyde görülüyor. Banka - aracı kurumda günlük fiyatı 1,097385 dolar . Ancak app.fundfy.net sitesinde 1,098877 dolar görünüyor. 100 bin dolarda 100 dolar fark ediyor getirisi. Böyle durumla karşılaşan var mı ?
Likitler fena gitmiyor bu aralar,zaten iktidarda destek verdi milyon adetlerdede fena bırakmıyor,temennim böyle gitmesi,eurobontlar yine yavaş ilerliyor dövize baskı sonucu,altın fonu ons 3500 gördükten sonra 250 dolar geri geldi,olsun alacağımızı aldık %50-50,sanırım,3250 destek buldu ons şu aralar 3300 üstünde,daha hindistan düğünleri vs var beklentim 4000 ons ve üstü...ytd.
Merhaba arkadaşlar, Cuma günü Rut ve IVY emirleri vermiştim. Bugün de IEV emri verdim. Tüm talimatlar iki gün arayla gerçekleşecek. Cuma verdiklerim yarın, bugün verdiklerim çarşamba. Fonların normal alım süreleri 1 gün.
Neden olduğuna dair fikri olan var mı?
Günlük likit fon getirim emekli maaşının yarısı,2 günlük emekli maaşı,aylık 15X25=375,öyle fazla parada gözüm yok,az,öz getirsin yeter neyse yerin kulağı var,ne diyordu imamoğlu malınıza bankanızda paranıza çökebilirler diyordu
![]()
Yer İmleri