Sayfa 647/655 İlkİlk ... 147547597637645646647648649 ... SonSon
Arama sonucu : 5238 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·

1 sa
    ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini Türkiye'ye davet ettiğini, kendisinin de Washington'a geleceğini belirtti - AA

Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    1 sa
    ABD Başkanı Trump: "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya-Ukrayna Savaşı, Suriye, Gazze ve daha birçok konuda çok iyi ve verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim" - AA

Bu trump efendi kasım 2026 ara seçimde darbe alabilir anketler iyi gözükmüyor çünkü seçmene verdiği hiç bir vaat yerine getirilmedi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Tax Free Saving account=TFSA

Sayın bedri
    O ney ki?
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·

1 sa
    ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini Türkiye'ye davet ettiğini, kendisinin de Washington'a geleceğini belirtti - AA

Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    1 sa
    ABD Başkanı Trump: "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya-Ukrayna Savaşı, Suriye, Gazze ve daha birçok konuda çok iyi ve verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim" - AA

Bu trump efendi kasım 2026 ara seçimde darbe alabilir anketler iyi gözükmüyor çünkü seçmene verdiği hiç bir vaat yerine getirilmedi
    bizim mutluluk saçan yandaş haberlerde görünmüyor .

ama israil suriyeyi işgal etti resmen .. haftalardır idlib dahil heryeri bombaladı. Türk kuvvetlerinin olduğu yerleride. T4 hava üsleri vs.

artı şerefizler yeni yapı alt yapıları fransızlara verdi ihaleleri. milyon dolarlık altyapı ihaleleri.

adamlara bedava baktık burada ettik senelerce.. bizi anında sattılar israile.

israil suriyeye yerleşmeyi planlanıyor
    ona göre dizayn ediliyor ayrıca israil gazzeye giden yardım gemilerimizden birinide iha ile vurdu.

trumpın reyizden isteyeceği şeyler belli.. vatandaşı diplomadır... teleftir.. uyutmaya devam et.

19:06
    05 Mayıs 2025, Pazartesi
    ENERJİSA 1. ÇEYREKTE 741 MİLYON TL NET ZARAR AÇIKLADI

Bunların alayı Zombi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    1 sa
    ABD Başkanı Trump: "Rusya ile Ukrayna arasındaki saçma savaşın sona erdirilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum" - AA

elementleri aldı bizden ne isteyecek acaba
    Karadeniz de koruma hocam, o kedi limana gelicek
    barışıda sağlarsa kadayıf olur, tabiki endeks için,
    İncirliği felan ğezmişler, umarım f35 parasını alırlar.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yan hisseler tavan tavana gidiyor, endekisin ağır toplarından kchol de şoför kamyondan atlamış ellam, yüzde 3 neyin satışı acaba
    Ali Koç istifa edeceği haberleri fısıltı gazetesin de kulaktan kulağa haberi var

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bizim mutluluk saçan yandaş haberlerde görünmüyor .

ama israil suriyeyi işgal etti resmen .. haftalardır idlib dahil heryeri bombaladı. Türk kuvvetlerinin olduğu yerleride. T4 hava üsleri vs.

artı şerefizler yeni yapı alt yapıları fransızlara verdi ihaleleri. milyon dolarlık altyapı ihaleleri.

adamlara bedava baktık burada ettik senelerce.. bizi anında sattılar israile.

israil suriyeye yerleşmeyi planlanıyor
    ona göre dizayn ediliyor ayrıca israil gazzeye giden yardım gemilerimizden birinide iha ile vurdu.

trumpın reyizden isteyeceği şeyler belli.. vatandaşı diplomadır... teleftir.. uyutmaya devam et.

Ben bunları apka ve tokatçıya 1.5 senedir yazdım onlar bir ara gazzeye gidip savaşacaklardı ama otobüs bulamadılar gidemediler bir nevi yazdıklarımla hayatlarını kurtarmış oldum az benle kavga etmediler geçen tokatçı çıkmış bana montaj polis kasetini soruyor sorsana bu işlere neden kimse ses çıkarmıyor diye kafalarını kuma gömüyorlar
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Karadeniz de koruma hocam, o kedi limana gelicek
    barışıda sağlarsa kadayıf olur, tabiki endeks için,
    İncirliği felan ğezmişler, umarım f35 parasını alırlar.
    2026 kasım trump seçimi kaybettiği an silbaştan olur herşey , rusyayı sevdiğinden değil çinden aldığı elementlerin bir bölümü ukrayana topraklarında bu yüzden burada hemen üretime başlanmak isteniyor sistemin kurulması çalışması 3-5 sene sürecek çin bana göre bizden 40 sene ilerde ABD den 10-15 sene ilerde
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 647/655 İlkİlk ... 147547597637645646647648649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •