Sayfa 493/496 İlkİlk ... 393443483491492493494495 ... SonSon
Arama sonucu : 3962 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,266
    Buradan vedalaşan bir dostuma hoşcakal dedim. Apollo Katı Yakıt roketi gibi ilk bölümü attık ilk Bölüm yakıt bitti gitti. Ay a doğru giderken bütün bölmeleri yolda atarız artık .
    Son düzenleme : Baygeorge; Dün saat: 16:49.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Buradan vedalaşan bir dostuma hoşcakal dedim. Apollo Katı Yakıt roketi gibi ilk bölümü attık ilk Bölüm yakıt bitti gitti. Ay a doğru giderken bütün bölmeleri yolda atarız artık .
    Sayın baygeorge kızmada ele verme gibi geliyor bana umarım şemsiyeyi içeride açmaz...... Aganın keyfini beklemekten başka yapacakta bir şey yok .....hayırlısı

3.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Haber vs gelince 3-20 lot çekin alın . Tahtada robot var anında aşağı basıyor sonra kademe kademe almaya devam edin daha da düşüyor. Bu robotlar başkaları alınca speğin malını basıyor fiyatı aşağı alıyor. Bunun tam tersi de geçerli tahtada satış yaparsanız fiyat kalkışa geçen uçak gibi çıkıyor. Size garip gelebilir ama bunu uzun zamandır gözlemliyorum.

Kısaca mesaj şu : Spek verin kurtulun diyor ...

200 lot basın kesin tavan olur buna eminim !..
    Hocam sığ tahtaların hepsi böyle hareket eder, büyütecek bir şey yok ama durup dururken güzel hacim yaptılar , belki bilançoya hazırlık yapıyor olabilirler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,632
    günün en yükseğinden kapatsa eyi olurdu!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,632
    Cummins Q1 Kazançları Beklentileri Aştı, Gelirler Yıllık Bazda Düştü
    Zacks Hisse Senedi Araştırması
    Pzt, 5 Mayıs 2025, 16:45 GMT+3 3 dakikalık okuma

Bu makalede ele alınan konular:
    CMI
    +1.72%

Cummins A.Ş. CMI, 2025'in ilk çeyreğinde hisse başına 5,96 dolar kazanç bildirdi ve bu, 4,82 dolarlık Zacks Konsensüs Tahminini aştı ve 2024'ün ilgili çeyreğinde kaydedilen 5,10 dolardan yükseldi. Bu üstün performans, Güç Sistemleri, Dağıtım ve Hızlandırıcı segmentlerinden beklenenden daha yüksek gelirlerden kaynaklandı. Cummins'in gelirleri 8,20 milyar dolar olarak gerçekleşti ve bu da 8,07 milyar dolarlık Zacks Konsensüs Tahminini aştı, ancak bir önceki yılın aynı çeyreğinde kaydedilen 8,40 milyar dolardan düştü.

Cummins Inc. Fiyat, Konsensüs ve EPS Sürprizi
    Cummins Inc. fiyat-konsensüs-eps-sürpriz-grafiği | Cummins Inc. Alıntı

Önemli Çıkarımlar
    Rapor edilen çeyrekte, Motor segmentindeki satışlar yıldan yıla %5 düşüşle 2,8 milyar dolara geriledi. Bu rakam aynı zamanda 2,87 milyar dolarlık tahminimizi de kaçırdı. Kuzey Amerika ve Uluslararası pazarlardaki satışlar, Amerika Birleşik Devletleri ve Latin Amerika'daki zayıf karayolu talebi nedeniyle yıldan yıla sırasıyla %4 ve %11 azaldı. Segmentin FAVÖK'ü, bir önceki yılın aynı dönemindeki 414 milyon dolardan (satışların %14,1'i) 458 milyon dolara (satışların %16,5'ini oluşturuyor) yükseldi ve 419,7 milyon dolarlık tahminimizi aştı.

Dağıtım segmentindeki satışlar 3,1 milyar dolar olarak gerçekleşti ve bu rakam yıldan yıla %13 arttı ve 2,71 milyar dolarlık tahminimizi aştı. Kuzey Amerika'daki satışlar, enerji üretim ürünlerine olan talebin artması nedeniyle %10 artarken, uluslararası satışlar %1 düştü. Segmentin FAVÖK'ü 376 milyon dolar (satışların %12,9'u) olarak gerçekleşti ve bu rakam bir önceki yılın aynı çeyreğindeki 294 milyon dolara (satışların %11,6'sı) göre arttı ve 340,3 milyon dolarlık tahminimizi aştı.

Bileşenler segmentindeki satışlar, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %20 düşüşle 2,7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Satışlar da 2,89 milyar dolarlık tahminimizi kaçırdı. Kuzey Amerika'daki gelirler %20 azaldı ve Atmus işinin ayrılması ve Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'daki otoyol talebinin azalması nedeniyle uluslararası satışlar %20 daraldı. Segmentin FAVÖK'ü 382 milyon dolar (satışların %14,3'ü) olarak gerçekleşti ve bir önceki yılın aynı ayındaki 473 milyon dolardan (satışların %14,2'si) daha düşüktü. Metrik ayrıca 403,7 milyon dolarlık tahminimizin de gerisinde kaldı.

Güç Sistemleri segmentindeki satışlar bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %19 artarak 1,6 milyar dolara yükseldi ve 1,47 milyar dolarlık tahminimizi aştı. Kuzey Amerika satışları %15 artarken, elektrik üretimine olan talebin artması nedeniyle uluslararası satışlar %22 arttı. Segmentin FAVÖK'ü 237 milyon dolardan (satışların %17,1'i) 389 milyon dolara (satışların %23,6'sı) yükseldi ve 284,8 milyon dolarlık tahminimizi aştı.

Accelera segmentindeki satışlar 103 milyon dolar olarak gerçekleşti ve bu rakam bir önceki yılın aynı dönemine göre %11 arttı ve 101,5 milyon dolarlık tahminimizi aştı. Segment, 104 milyon dolarlık zarar tahminimizden daha dar olan 86 milyon dolarlık vergi öncesi zarara uğradı. Sıfır emisyona yapılan yatırım FAVÖK kayıplarına katkı sağladı.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Her türlü kaybettik herşey uçtu gitti hala sürünme modunda

7. Bizim muhasebeci uyuyor

ACT Expo 2025, Accelera by Cummins, pillerden dijital araçlara kadar portföyünü tanıtıyor
    Gelişmiş hafif hizmet tipi akü, esnek paketleme ve entegrasyon kolaylığı için tasarlanmış çok yönlü bir pakettir. Accelera yakın zamanda F serisi orta hizmet tipi kamyon ürün yelpazesi için tamamen entegre akü-elektrikli güç aktarma organını tedarik etmek üzere Isuzu ile bir ortaklık duyurdu.

5 Mayıs 2025

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,266
    550 den beri bu tahtadayım alırım satarım ama hiç bu kadar baskı görmedim. Dün tahtada her kademede 300 - 800 Lot arası alış vardı gözlerim yaşardı. Artık satmam buralardan sürekli alıyorum bilanço beklentim 9. ayda açıklanacak olan III. çeyrek bilanço onu ve yıl sonu bilançolara bakmam lazım . Alark HAtsn TTborg Goody Petun Aefes AGHOL CCOLA Favorilerim arasında. Alark ve Bu egeen adam olmadan diğerlerine asla para koymam önce bunlar gidecek sonra 29 000 TL den speğe sattacağım hisselerin parası ile diğer kağıtlara gidecem. O zamana kadar almaya devam derim. Son cümleler speğe gelsin çünkü Speğin işi kolay değil ona da acımadan edemiyorum işi zor . Özellikle yazıyorum Bu fiyattan egeen ucuzdur !..
    Ahdettim kök söktürecem 3. çeyrek bilançoda muhteşem kar 'ı görecem sonra 3 sene bu kağıt gidecek hatta iddia ediyorum inanılmaz rakkamları hep beraber göreceğimize ben inanıyorum. Yok öğle yağma bedavadan hissede toplamak yok. Bu yüzden bedelsiz vermiyor kağıt bölünse bütün herkesin ilgi alanına girecek bütün ülke dalacak o kadar adamla uğraşması kolay değil bu güne kadar bedelsiz vermemesi o sebepten. Ammaaa bedelsiz açıklayacak işte o gün yeni bir tuzağın kapısını açmış oluyor çoğalınca kafanıza çakarım diyecek . O yüzden bölünmeden alacağımı alayım bölününce her kademe her gün her haber tehlike olacak.

Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Hocam sığ tahtaların hepsi böyle hareket eder, büyütecek bir şey yok ama durup dururken güzel hacim yaptılar , belki bilançoya hazırlık yapıyor olabilirler.
     Alıntı Originally Posted by 0634 Yazıyı Oku
    Sayın baygeorge kızmada ele verme gibi geliyor bana umarım şemsiyeyi içeride açmaz...... Aganın keyfini beklemekten başka yapacakta bir şey yok .....hayırlısı
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 493/496 İlkİlk ... 393443483491492493494495 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •