Sayfa 387/387 İlkİlk ... 287337377385386387
Arama sonucu : 3092 madde; 3,089 - 3,092 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bugün borsa 9000 altına inmedi,az 91 üstünde kapattı,zaten tadda vermiyor,sadece turizm hisseleri hareketliydi,sportifler limoniydi,GS bile 222'den 203 kapattı,anlamadım takım tam gaz gidiyor kuşlanda arasını açtı anlamadım gitti,en aşağı 3 cıvarıydı beklentim,hiçbirşeyi fiyatlamadı,fiyatlamadan neredeyse sezon bitecek
    Son dakika... TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve YİK Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras’a yeni dava

Kaşımaya devam ve Yanlışda ısrar var ne gibi saatlerce enflasyonun yalan verisi hakkında konuşturmak çözümler önermek sanki dinleyen yada iktidarda takan var.

Binmişiz bir gemiye gidiyoruz bir alamete

https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-...i-dava-p170675
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Önce düşünülmesi gereken konu şu, bizde Borsa hangi nedenlerle iniyor ya da çıkıyor..?

Ekonomik göstergelerdeki değişim mi yoksa siyasi olayların etkisiyle mi ?

Sonra düşünülmesi gereken, o şirketin üretim maliyetleri içinde enerji ve döviz payı nedir..?

Son 18 ay da karlılık durumu nedir..?

Şirket kar edecek, vergisini ödeyecek, sonra ortağına kar payı dağıtacak, değil mi ? peki zarar ederse ne olacak, takip eden yıllarda edilecek kar'dan önce o zarar ödenecek, eğer kalırsa da kalan miktardan ortağına kar payı dağıtacak.

EREGL, KCHOL, TUPRS, SİSE baba hisseler, evet.

Kimse bunlar kötü şirket demiyor, ama karlılık durumları konjonktürel olarak olarak değişiyor, peki bu durumda ne düşüneceğiz ? Mesela EREGL'i, bugün ucuz mu ? evet ucuz, sağlam mı ? taş gibi, peki bugün alsan en az 3 sene beklemeyecek-misin ? Bu üç sene içinde tepedeki soygun çetesi talanı durduracak mı ? Demokratik hak ve özgürlüklere saygı duymaya mı başlayacak ? Hukuku nasıl düzeltecek, düzeltse yargıçlar bunu yakaladığı gibi ömrünün sonuna kadar hapse atmayacak mı ?

Geleneksel olarak sen, 3 sene tutacağım diye alıp 6 ay sonra bağırmaya başlamıyor-musun ?

Uzatmadan, büyük baba şirketleri eğer tutup sabırla bekleyeceksen al, ama gelecek 3 sene, 28 seçimlerine kadar bu çakal sürüsünün kahrını çekeceksen, yok ben bağırım diyorsan, kısa vade için kar etmiş ve devamında kar edeceği aşikar şirketlere bakacaksın.

Adımız Hıdır, dediğimiz budur.
    Bir anı 94 çiller krizi ben uzadım borsadan 1 yıl dolar ve ev almıştım.

Kızılay da yol ortasında bir tanıdığa denk geldim YKB almış bende hemen sat 1 yıl uzaklaş borsadan dedim.

13 TL üzeri hisse 1.50krş gerilemişti bir bakdığımda

Bu dönemde Sağlık önemli geçmişte bekledik şimdi gelen geçen beyin kanaması geçiriyor.İğnedenmidir bilinmez.

SONRA eGE bİRA VARDI aNADOLU eFESİ VE İŞB almıştım sudan ucuza.

Daha sonrası aracı kurumlar battmıştı her şeye hakim olunmalı yoksa hem zaman hem sağlık hemde para kaybedilir.

Yalnız bu dönem kadar yalanın içinde olan bir zaman yaşamadım.

Hemde bunlar Dindar Muhafazakar Sonuçta Sorularım çok.İlki Müslümanmıdırlar.Gerçekten.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bir anı 94 çiller krizi ben uzadım borsadan 1 yıl dolar ve ev almıştım.

Kızılay da yol ortasında bir tanıdığa denk geldim YKB almış bende hemen sat 1 yıl uzaklaş borsadan dedim.

13 TL üzeri hisse 1.50krş gerilemişti bir bakdığımda

Bu dönemde Sağlık önemli geçmişte bekledik şimdi gelen geçen beyin kanaması geçiriyor.İğnedenmidir bilinmez.

SONRA eGE bİRA VARDI aNADOLU eFESİ VE İŞB almıştım sudan ucuza.

Daha sonrası aracı kurumlar battmıştı her şeye hakim olunmalı yoksa hem zaman hem sağlık hemde para kaybedilir.

Yalnız bu dönem kadar yalanın içinde olan bir zaman yaşamadım.

Hemde bunlar Dindar Muhafazakar Sonuçta Sorularım çok.İlki Müslümanmıdırlar.Gerçekten.
    4-5 tl olan dolar 40 olmuştu,ne dolar yapmıştık o zaman,sert bono faizlerine sarıldı çiller 20 oldu,ben 5 kat ev yapmıştım,inşaat ustası,kardeşim maliyet yükseldi extra para isterim dedi inşaat bittikten sonra,sert çıktım,bütün malzemeleri ben aldım senin maliyetin ne dedim,yinede ufak ilave ettim defol dedim daha yanıma uğrama nede seni kimseye tavsiye ederim demiştim,çiller devri dendiğinde aklıma hep bu gelir, o zamanlar ne döviz yapmıştık,borsada yoğun değildim o zamanlar,çünkü döviz ve faiz gelirleri çok iyiydi.

4. günaydınlar

Sayfa 387/387 İlkİlk ... 287337377385386387

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •