Sayfa 661/707 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671 ... SonSon
Arama sonucu : 5653 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Etkili Haber
    @etkiliihhaber
    ·
    1 sa
    Özgür Özel'den şok iddia:

"Evlat katili saldırgan bu yılın Ocak ayında İBB'ye gelip 'koğuş arkadaşlarıma Ekrem İmamoğlu'na suikast talimatı verildi' demiş. İBB'dekiler polisi çağırıp teslim etmiş."

https://x.com/etkiliihhaber/status/1919710398007398771
    Bulut dostum ilk gün Erdeoğan'dan gelen telefon sonrası açıklaması dışında Özel durumu iyi yönetip lehine çevirdi gibi.
    Eminim ilk açıklaması sonrası gelen tepki sonrası davranışını değiştirdi. Bu da dinamik olduğunu hatadan hızlı dönebildiğini gösterir. Bu da işin olumlu tarafı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Çok uzak olmayan bir zamanda Aliya İzzetbegovice gelerek şöyle demişler..

sırplar,kadınlarımıza kızlarımıza tecavüz ederek öldürüyorlar...(bizde aynısı yapalım mealinde)

O nun cevabı ise, ''sırplar bizim öğretmenimiz değildir''..(biz bu savaşı düşmana benzediğimizde kaybederiz)

Bir kez daha tekrarlayayım, biz mevcut anayasa ile iktidara geliriz,bizden önceki iktidar ne yaptı ise biz aynısını hatta daha fazlasını yaparız zihniyetini ve hayalini bırakın.Bu iyi bir şey değil, mümkün de değil zaten.Bu durum sistemin kendisini yok edecek bir zafiyete dönüştüğü için sistem zaten buna müdahale ediyor.

Bende size sorayım Özgür Özel'İn o sözleri siyaseten söylemediğini nereden biliyorsunuz?

CHP ve Özgür Özel'in iktidarda olduğu bir denklem de Mehmet Şimşek ekonomi bakanı olursa,buna nasıl bir yorum yaparsınız/ne cevap veririsiniz?

Bence şu,'' körler sağırlar birbirini ağırlar' modundan vazgeçin..
    kardeş gizemliliği bi kenara bırak... yaptığın tüm örneklemelerde cehapeyi örneklendirme.. birazda akapeden örneklendir.

zira bilmiyosan söyleyim.. ülkeyi chp değil akp yönetiyor..

ortadoğuda kuşu vursalar ben akpden bilirün..... chp den değil.

niye ? bi sor kendine.. niye acabaaaa

neeeeeeeeeeeee

meeeeeeeeeeeeeee

bak altınıda bold yabdım...

hadi gene iyisin...

3.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Çok uzak olmayan bir zamanda Aliya İzzetbegovice gelerek şöyle demişler..

sırplar,kadınlarımıza kızlarımıza tecavüz ederek öldürüyorlar...(bizde aynısı yapalım mealinde)

O nun cevabı ise, ''sırplar bizim öğretmenimiz değildir''..(biz bu savaşı düşmana benzediğimizde kaybederiz)

Bir kez daha tekrarlayayım, biz mevcut anayasa ile iktidara geliriz,bizden önceki iktidar ne yaptı ise biz aynısını hatta daha fazlasını yaparız zihniyetini ve hayalini bırakın.Bu iyi bir şey değil, mümkün de değil zaten.Bu durum sistemin kendisini yok edecek bir zafiyete dönüştüğü için sistem zaten buna müdahale ediyor.

Bende size sorayım Özgür Özel'İn o sözleri siyaseten söylemediğini nereden biliyorsunuz?

CHP ve Özgür Özel'in iktidarda olduğu bir denklem de Mehmet Şimşek ekonomi bakanı olursa,buna nasıl bir yorum yaparsınız/ne cevap veririsiniz?

Bence şu,'' körler sağırlar birbirini ağırlar' modundan vazgeçin..
    yalovalı sabah akşam gizem peşindesin benim bildiklerim var modu ama unutma senin bildiklerini unutanlarda vardır bu alemde bol şanslar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Benim sözlerim Chp yada muhalefete değil ki,

size/ sizlere.

Bunu ne zaman anlayacaksınız..

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bulut dostum ilk gün Erdeoğan'dan gelen telefon sonrası açıklaması dışında Özel durumu iyi yönetip lehine çevirdi gibi.
    Eminim ilk açıklaması sonrası gelen tepki sonrası davranışını değiştirdi. Bu da dinamik olduğunu hatadan hızlı dönebildiğini gösterir. Bu da işin olumlu tarafı.
    Benim düşüncem olayın sıcağı ile dik çıkış yerine onlarda bilgi toplamışlardır.
    geçen hafta sosyal medyada okudum Köstebek hikayesini bu yüzden iktidar güçlü görünme çabasında bunu sağlayamazsa dipten kopuşlar yaşar bürokratlar nezdinde adam ayırır dosyasını bir kenara vakti saati gelince sunar .
    FORMASYON AVCISI 53

haaaaaaaaaaaaaaa şindi anladım.

ozaman sana zahmet bizi örnekledirirken akepe üzerinden örneklendir betimlendir..

bıg bıg yabma.

7.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Benim sözlerim Chp yada muhalefete değil ki,

size/ sizlere.

Bunu ne zaman anlayacaksınız..
    Bak ben net yazıyorum sizin gibi 10 cümle kurup gizem aramadan sizin bildiklerinizi unutalı çok oldu ama yaza bildiğimi yazıyorum
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Diyor ki anayasa degissin Tayyip aday olup 5 yıl daha ülkeyi her gecen gun felakete gotursun
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kardeş gizemliliği bi kenara bırak... yaptığın tüm örneklemelerde cehapeyi örneklendirme.. birazda akapeden örneklendir.

zira bilmiyosan söyleyim.. ülkeyi chp değil akp yönetiyor..

ortadoğuda kuşu vursalar ben akpden bilirün..... chp den değil.

niye ? bi sor kendine.. niye acabaaaa

neeeeeeeeeeeee

meeeeeeeeeeeeeee

bak altınıda bold yabdım...

hadi gene iyisin...
    Sinsi sinsi yalicam diye yırtınıyor günlerdir

Sayfa 661/707 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız