buna ilave olarak şu şerhimi düşüyorum... o dünyanın makrosu hesaplarının içine bunu bi ekle
(tahta setleştiğinde ALT BOLİNGER kaçta diye sormuştun, hatırlıyorsundur... )
düşüşü aynı sertlikte karşılayıp... fiyatı ORTA BOLİNGERİN üstüne yerleştirdiler
yani nisan 2025 barımız solda kırmızı çizgi ile işaretlediğim bar ile eşleşti... bolinger üstünde kaldık
peşine % 99 ihtimal ile gelmesi beklenen barları çizdim.
GEREKÇELERİM :
1. orta bolinger üstündeyiz ve eğiminde bir değişim yok... yüksek derecede bir eğimle gidiyor yukarı
2. mav 7 bu kadar yukarıda iken bir dahi sert satış gelmez (mav 7 yi test etmek ister ) 5850'de
hergün döğüş olmaz... büyük kavga bitti
2-3 ay dinlenip... salim kafa ile düşünmek üçün bekleyeceklerdir.
Son düzenleme : çıtak; Dün saat: 21:15.
Arkada baktım birisi kuzu grafların gözükmüyor diyor
graf çizmesini bilmez takip ettiği teknikçileri gider okur , gider simülasyon seneryo çizenleri okur .
sonra kendine seneryo yazar badem sporu öbür köyden burayı okuya okuya öğrettim
hadi kolay gelsin kavga etmeyin![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
saol citak.....
SONUC....
citak iyi bir teknik analist....ONU CIKISA IKNA ETMISLER ....
oyleyse....AMRIKI COKECEK....BU BIR BOGA TUZAGI...ACILISTA SHORTLADIM ZATEN....cokertmezsem NAMERDIM....AMRIKI...BROKER FORUMLARINA DOSEDIM....BOGA TUZAGINDAYIZ DEDIM....usaglar tuslara conuyorlar......
BEN TEKNIK ANALIZI boyle kullanirim....ne diyorsa...TERSINI YAPARIM....
TURKIYEDE....suanda malda....ve yuzde 60 zarardaki herkesi o hale....TEKNIK ANALIZ VE TEKNIK ANALIZCILER SOKMUSTUR.
DOW u 41 150 den....40 750 ye gocerttim....saolsun broker usaglar....yazilarimi gorur gormez....CONDULER TUSLARA....
2. Grafiğim çıkışmı diyor emmi ?
Top ortada kalır... kısa yatay barlar gelir diyor
Yani: şorta o hayal ettiğin kadar para alamazsın dimenk istedim
Horta bolingere yaklaştığı yerde paranı al çık dedim
Hep aynı taktik... insanı kızdırıyorsun
Sonra herşeyi tek tek yazdırıyorsun insana 🤣🤣🤣
Yer İmleri