Sayfa 118/119 İlkİlk ... 1868108116117118119 SonSon
Arama sonucu : 952 madde; 937 - 944 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. Patron kolay yoldan para kazanmayi buldu sirketi birakip borsacilik oynuyor. Tahsisliyide yapmayacagini soyluyor. Alavere dalavereyle tekrar hisse satacak. Cok afedersiniz p.c etti guzelim hisseyi.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    4 liralık hisseyi 2023 de 104 liraya getir, 2 senedir 26 liraya kadar indir. 4 rakamı uğurlu herhalde 4 kez tepe yaparak düşüş. Patronun senetle işi bitmiş gibi görünüyor. 1-2 yıl 20-30 bandında kalması ihtimal dahilinde.
    Her şey düşüyor ama bu her şeyden fazla düşüyor, demek patronun sermaye ile oynama işi bitmiş. O zaman tutmak için bahanesi kalmadı. Tam bir proje firması. 1-2 sene hektşa gibi zarar da açıklar, sonra 30-60-90-120-150 den sattıklarını geriye toplar. Piyasa düzelse endeks 10-12-15 bin olsa da mı böyle yapar. Evet böyle yapar, yeni şirket, yeni operasyon gecirdi, bunu atlatması unutulması zaman alacak.

3. Bu zihniyette ki bir hisse altın olacak olsa alınmaz, alsın hisseleriyle kendi oynasın.

Kimler geldi kimler geçti, bunun gibi bir art niyet görmedim.

YTD
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

4. Bu gun tuy dikme islemi gerceklestirildi. Bakalim daha neler gorecegiz.

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Carizma, borsada yatırım yapan 100 insandan birinde bulunacak borsa kültürüne, finansal okur yazarlığa sahipsin. Bunu 1-2 sayfa okuyan anlar. Emeğini bir şirket özelinde kullanma, gerekirse sepet yap, değişik sektörler. Buradaki bazı yazılarında şu izlenim var : Polyanayı dağa kaldırmışlar, "buranın havası çok güzel" demiş. Patron bu şirketde yatırımcı gözünde sabıkalıdır.
    28 nisanda uyardım, evet borsa düşüyor ama bunlar hep düşüyor, oldukca mukavemetsiz senetler.

6. sırtımızdan kazandıkların sana hastanede bıle yetmesın
    Sırkette sorun yok patronda sıkıntı
    Kayyum atansa daha ıyı olur valla bızım ıcın
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
     Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    sırtımızdan kazandıkların sana hastanede bıle yetmesın
    Sırkette sorun yok patronda sıkıntı
    Kayyum atansa daha ıyı olur valla bızım ıcın
    Aynı duyguları egeen yönetimi için de diliyorum
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. Mal çakıp kaçanlar beni linç etmişti zamanında, forumu da bıraktırdılar ama görüyoruz ki haklının acelesi yok.

Tutmayan projeksiyonlar hayaller masallar, cambaza baktırıp verdiler malı, kalanlara geçmiş olsun ne diyelim, üzücü.

Sayfa 118/119 İlkİlk ... 1868108116117118119 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •