Sayfa 117/119 İlkİlk ... 1767107115116117118119 SonSon
Arama sonucu : 952 madde; 929 - 936 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. 2025TE EN ÇOK İŞ ALAN ŞİRKETLER:

ASELS Aselsan: 52,4 milyar
    GLRMK Gülermak: 30 milyar
    KAYSE Kayseri Şeker: 14,14 milyar
    SMRTG Smart Güneş: 11,14 milyar

[KONTR Kontrolmatik: 10,66 milyar

Ralat Yapı: 7,75 milyar
    KLYPV Kalyon Enerji : 5,28 milyar
    GESAN Güneş Enerji: 4 milyar
    ALVES Alves: 3,9 milyar
    YEOTK Yeotek : 3,54 milyar
    TUREX Turex Turizm: 3,25 milyar
    ERCB Erciyas Çelik: 3,08 milyar
    ASTOR Astor Enerji: 3,04 milyar
    CVKMD CVK Maden: 2,61 milyar
    KCAER Kocaer Çelik: 2,12 milyar
    TRİLC Türk İlaç : 2,01 milyar
    KARSN Karsan: 1,39 milyar
    BRLSM Birleşim Müh.: 1,35 milyar
    CWENE CW Enerji: 1,33 milyar
    OBAMS Obams: 1,27 milyar
    PLTR Planet Turizm: 1,22 milyar
    PATEK Patek: 1,2 milyar

2. Özet: Kontrolmatİk abd yatiriminin gerÇekleŞmesİ İÇİn ÖnÜndekİ engeller kaldiriliyor.. Fonlaniyor..gerÇekleŞecek..abd pazarina gİrİlecek..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,743
    Blog Entries
    6
    KONTR, simetriğin artık sonuna geldi. 28 üstünde atılımlar simetriği yukarı kırar. ilk etapta 32 ve akabinde 37 dirençleri yukarıda temas için beklemekte. indikatörler yukarı kırılımı destekliyor arkadaşlar.
    bakalım bekleyip göreceğiz

videolu anlatımı youtube kanalıma ekledim.

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

4. yaklaşık 2 yıldır devamlı olarak düşüyor. bir arkadaş yazmıştı son 5 aydır ise surekli düşerek devam ediyor. Mayıs ayinda da nisana göre düşük kalırsa diyecek birşey yok. 26.50 den satan kişi neden satar? Ya hissenin daha da düşeceğini düşünerek satıp altan almak ya da satıp kurtulmak istiyordur. 2milyar dolar piyasa değerine ulasan şirket su an 450 milyon dolar seviyesinde. Pomega fabrikası bu fiyattan fazla eder. o fiyatlara geldiğinde pomega daha üretime başlamış, plans sadece test uydusunu göndermişti. Zaman aleyhimize işliyor. maliyet azaltmak zararla sonuçlanıyor. Sami Aslanhan, Fb başkanı Ali Koç gibi bu işi götürmüyor. vizyonu Pütürge idman yurdu, hayallar Barcelona.

5. Our Next Energy (ONE) Patent Profili
    Toplam Patent Sayısı: ONE'nin küresel çapta 23 patenti bulunuyor; bunlardan 2'si tescillenmiş durumda. Patentlerin %95'inden fazlası aktif statüde.
    Insights;Gate
    +1
    Insights;Gate
    +1

Ana Teknolojik Odaklar:

Hibrit Batarya Mimarisi: Düşük çevrim ömrüne sahip, yüksek enerji yoğunluklu kimyaların şarj edilebilir bataryalarda kullanımını sağlayan sistemler.

Anot'suz Hücre Tasarımı: Gemini batarya sisteminde, anot malzemesi kullanılmadan üretim yapılarak maliyet ve ağırlık azaltımı hedefleniyor.

"Skip-Cell" Mimarisi: Batarya paketlerinde aşırı ısınmayı önlemek amacıyla geliştirilen özel hücre yerleşim düzeni.
    ONE | Our Next Energy

Öne Çıkan Patentler:

US12071040: Elektrikli araçlara güç sağlamak için hibrit mimari kullanan bir sistem.

US11813962: Benzer şekilde, düşük çevrim ömrüne sahip, yüksek enerji yoğunluklu kimyaların kullanımıyla menzil artırımı sağlayan sistem.

BATTERY CELL RIVETING LAMINATE STRUCTURE: Batarya hücrelerinin mekanik dayanıklılığını artırmaya yönelik bir yapı.

Kontrolmatik Teknoloji Patent Profili
    Toplam Patent Sayısı: Kontrolmatik'in 3 tescilli patenti bulunuyor.
    PatSnap Discovery

Ana Teknolojik Odaklar:

Lityum Bataryalarda İletken ve Esnek Polimer Kullanımı: Lityum bataryalarda iletken ve esnek polimerlerin kullanımı üzerine odaklanıyor.

Jel (Çapraz Bağlı) Polimerik Bağlayıcı: Batarya performansını artırmak amacıyla geliştirilen jel polimerik bağlayıcı teknolojisi.

Yatırımlar ve İş Birlikleri:

Pomega Enerji: ABD'nin north carolina eyaletinde LFP hücre üretimi ve enerji depolama sistemleri üzerine faaliyet gösteren bir tesis kurdu.

Harbin Electric ile Anlaşma: Türkiye'nin Tekirdağ ilinde 1 GWh kapasiteli bir enerji depolama tesisi inşası için Çinli Harbin Electric ile anlaşma sağladı.
    Power Technology

Olası İş Birliği Alanları
    Her iki şirketin de LFP teknolojisine odaklanması ve ABD pazarında aktif olmaları, potansiyel iş birliği fırsatlarını artırıyor. Özellikle aşağıdaki alanlarda sinerji sağlanabilir:

Batarya Yönetim Sistemleri (BMS): ONE'nin hibrit batarya mimarisi ile Kontrolmatik'in enerji yönetim çözümleri entegre edilebilir.

Üretim Teknolojileri: Kontrolmatik'in jel polimerik bağlayıcı teknolojisi, ONE'nin batarya hücre tasarımlarında kullanılabilir.

Ar-Ge İş Birlikleri: Ortak araştırma projeleri ile yeni nesil enerji depolama çözümleri geliştirilebilir.

6. 4 liralık hisseyi 2023 de 104 liraya getir, 2 senedir 26 liraya kadar indir. 4 rakamı uğurlu herhalde 4 kez tepe yaparak düşüş. Patronun senetle işi bitmiş gibi görünüyor. 1-2 yıl 20-30 bandında kalması ihtimal dahilinde.

7. Pomega, Kontrolmatik'in enerji depolama ve batarya üretimi konusunda dikkat çeken bir girişimi. Şirketin değerli kılan birkaç temel unsur var:

1. LFP (Lityum Demir Fosfat) Teknolojisi ve Üretim Kapasitesi
    Pomega, özellikle LFP batarya hücreleri üzerine yoğunlaşıyor. LFP teknolojisi, yüksek güvenlik, uzun ömür, düşük maliyet ve çevre dostu özellikleri ile öne çıkıyor. Bu, özellikle elektrikli araçlar (EV) ve enerji depolama sistemleri için büyük bir pazar fırsatı sunuyor. Pomega'nın ABD'nin Georgia eyaletinde kurduğu LFP hücre üretim tesisi, bu alanda önemli bir stratejik hamle.

2. ABD Pazarı ve Yerli Üretim
    Pomega, ABD'de üretim yapmaya başlamış ve yerel pazarla doğrudan bağlantıya geçmiş. Bu durum, ABD'nin batarya tedarik zincirini güvence altına almayı amaçlayan stratejik bir hamledir. Aynı zamanda, yerli üretim teşvikleri ve yasal düzenlemeler ile desteklenen bir ortamda faaliyet göstermek, Pomega'nın uzun vadede ABD pazarında büyümesini hızlandırabilir.

3. Gelişmiş Enerji Depolama Çözümleri
    Pomega'nın enerji depolama sistemleri özellikle şebeke ölçekli enerji projelerinde kullanılmak üzere tasarlanıyor. Bu tür çözümler, yenilenebilir enerji entegrasyonu, şebeke istikrarı, ve enerji verimliliği gibi kritik ihtiyaçlara hitap ediyor. Pomega'nın geliştirdiği teknolojiler, daha sürdürülebilir ve esnek enerji altyapıları oluşturulmasına yardımcı oluyor.

4. İş Birlikleri ve Stratejik Anlaşmalar
    Pomega, küresel çapta önemli enerji ve teknoloji şirketleriyle iş birliği yapma potansiyeline sahip. Örneğin, Harbin Electric ile yaptığı anlaşmalar, enerji depolama tesislerinin kurulumu ve yerel pazarda büyüme stratejilerine katkı sağlıyor. Bu tür ortaklıklar, Pomega'nın teknolojisini daha geniş pazarlarda tanıtarak büyüme fırsatlarını artırıyor.

5. Yüksek Performanslı Batarya Teknolojileri
    Pomega'nın batarya sistemleri, özellikle yüksek performans ve verimlilik sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Bu bataryalar, sadece elektrikli araçlar için değil, aynı zamanda güneş enerjisi, rüzgar enerjisi ve şebeke depolama projelerinde de kullanılabilir. Bu çok yönlülük, Pomega'nın daha geniş bir pazar segmentine hitap etmesine olanak tanır.

6. Sürekli İnovasyon ve Ar-Ge Yatırımları
    Kontrolmatik'in enerji depolama çözümleri ve batarya teknolojilerine yaptığı yatırımlar, Pomega'nın inovasyon yeteneğini güçlendiriyor. Özellikle jel polimerik bağlayıcı teknolojisi ve esnek polimer kullanımı gibi yenilikçi çözümler, batarya teknolojisini daha verimli ve dayanıklı hale getiriyor.

Sonuç
    Pomega'nın değeri, sadece yenilikçi batarya teknolojileri ve yerli üretim stratejilerine dayanmıyor. Aynı zamanda, küresel pazarlarda büyüme potansiyeli ve stratejik iş birlikleri ile de güçleniyor. ABD'deki yatırımları, batarya üretimi ve enerji depolama çözümleriyle birlikte, bu şirketi geleceğin enerji altyapısı için önemli bir oyuncu haline getirebilir.

Bu unsurlar Pomega'yı, sadece teknoloji odaklı değil, aynı zamanda küresel enerji dönüşümüne katkı sağlayan bir şirket olarak da değerli kılıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    4 liralık hisseyi 2023 de 104 liraya getir, 2 senedir 26 liraya kadar indir. 4 rakamı uğurlu herhalde 4 kez tepe yaparak düşüş. Patronun senetle işi bitmiş gibi görünüyor. 1-2 yıl 20-30 bandında kalması ihtimal dahilinde.
    diğer hisselere de baktığınız doğrudur. bu sadece kontr da değil mi diğer hisseler 2x 4x yaptılar ..

Sayfa 117/119 İlkİlk ... 1767107115116117118119 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •