Sayfa 699/724 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709 ... SonSon
Arama sonucu : 5792 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: Viop LXIV

Trafik polisleri üzerine otobüsü süren şoför cehape grup başkanvekili ile milletvekili bana sür durma diye ifade vermiş... şimdi bunlara bu millet asla yol vermez...iktidar bunlar ancak rüyada görmeli..

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi site yöneticisi oldu beni bıraktı, ilk defa bugün atarladı emme henüz o kadan değil, site sakinlerinden eccük daha zopa yisin bana tam sarar
    Fotosu yiyen diklenir. Apartmanı ip gibi yapacam. Pencereden çöp şişe atanlara para cezası yazacağımı okkalı bakın Suriyelileri nasıl adam ediyorum.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Trafik polisleri üzerine otobüsü süren şoför cehape grup başkanvekili ile milletvekili bana sür durma diye ifade vermiş... şimdi bunlara bu millet asla yol vermez...iktidar bunlar ancak rüyada görmeli..
    senin aklında siyonist ingiliz sterlini gibi la. 50 kat daha az.

1 Pound sterling equals
    51.59 Turkish lira

euehehe..

siz uyuya durun....otobüsmüş.. diplomaymış...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O pazarlık karikatür çıtak dayunun arşivinde kesin vardır, secbul dayuda da vardır emme o buralara artık takılmıyor, Bitcoin imparatoru oldu diye kulislerde söylenti mevcut
    Çıtak emmi buraya geldiğinde şu kafada huni olanların 1 pazarlık karikatürünü yabuştur sana zahmet
    En son kaça olu
    ayhan başkana bende bunu yapıştıracaktım zaten cvp verseydi.

birde bunun mafyalısı olan var..

5. İki kaynak yapıyoz şurda, hemen çapak çıkartıyonuz, değermi yaw,

Akşam Trump'ın adamı napıcak bakalım,
    İndirecek mi yoksam pas mı diyecek

Forumda tartıştığınız insanlarla yüz yüze gelseniz belki arkadaş olursunuz..Yine de küfür etmeden tartışsanız iyi olur..Tokatlıya da söylüyorum..Burda tek küfür palaya..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    https://www.imdb.com/title/tt2140479/ güzeldi
    The account 2 çıkmış bunu izledikden sonra önerilerini izleyeceğim adaşım.

The account 2 https://www.imdb.com/title/tt7068946/
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 699/724 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •