Sayfa 367/367 İlkİlk ... 267317357365366367
Arama sonucu : 2934 madde; 2,929 - 2,934 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

SISE Tekrar kahve kanal içi haftalık kapanışlar yapana kadar, günlük siyah kanal takip edilebilir.

2. Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Hayırlı günler.
    Allah işimizi gücümüzü rast getirsin...

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Birde hisse geri alımı için 12 milyar para ayırdım diyen Vakıfbank yönetimi var, piyasadaki açık kısım 605 milyon adet, zaten bunun 90 milyon dan fazlası çoktan alınmış vaziyette, geri kalır 515 milyon lot, 20 TL den alsa 10.3 milyar eder üstüne para kalır

Neyse ister geri alsın ister almasın kendi bilir, daha önce açıkladığı geri alımdan ne hayır geldi ki bundan hayır gelsin, bu şartlarda Vakıfbank şu fiyatı hak ediyor diyemem ama diğer bankalarla kolayca kıyas yapabilirim, o zaman da ortaya çıkan sonuç basit, ya diğerleri pahalı yada vakıf ...

Yukarı da hesap hatası olmuş düzelttim, zaten yuvarlanmış rakamlar, bu şekilde bir geri alım rakamı açıkca insanlarla taş taş geçmektir, piyasadan bu miktarda lot alınamaz...
    En iyi çeyreklik banka bilançosu bu sanırım, ama piyasa değeri diğerlerine göre düşük... O yüzden ya diğerleri pahalı yada vakıf ...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Grafiklere göre diğerleri pahalı gözüküyor hocam, ama bu da devlet bankası.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Grafiklere göre diğerleri pahalı gözüküyor hocam, ama bu da devlet bankası.
    Olabilir hocam, şimdilik bankalar öyle gösteriliyor bence, gerçek değer satış hikayesi olan bankada ortaya konuldu şuan bankaya teklif edilen değerden çok aşağıda piyasa fiyatı var, bu arada siz pahalı deyince aklıma ASELSAN geldi, piyasa değeri 702 milyar olmuş, Akbnk, İşctr ve yakbnk toplarsak 720 milyar ediyor, nerdeyse kafa kafaya, benzer hesaplar bir ara SaSa için yapılıyordu, çerçöp hisseler BIST 30 hissesi olmuştu galiba hala var, borsa tamamen algı meselesi bugün pahalı yarın ucuz olabiliyor, 1.1 milyar dolar eurobond satan şirketin değeri 400 milyon dolar olabiliyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 367/367 İlkİlk ... 267317357365366367

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •