Sayfa 585/586 İlkİlk ... 85485535575583584585586 SonSon
Arama sonucu : 4686 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Doların bögün neden gazı basmasına izin verildi?

Yüzde 50 faiz = TL değer kaybı na mı oynanıyor sizce?

Ki yüzde 50 dediğin gerçekte stopaj düşünce yüzde 42.5 getiri.

Nerdeyse "TUİK" enflasyonu ile aynı...

Sanki bu kadar faiz alsak da servetimizden her gün çalınıyormuş gibi geliyor nedense...

Umarım bir gece ani bir deval yapmazlar....
    televizyon ekranlarında yandaş, muhalif fark etmiyor. Tüm ekonomi proğramlarında mevduata %50 , 55 faiz verildiği algısı oturtuluyor. Oysa gerçek başka. Kazanılan her 100 liranın 15 lirasını vergi olarak devlet kaynağında kesiyor demiyorlar. Halkın yarısından fazlası bu algıyla faize koşuyor. Parasını beleşe bankaya emanet ediyor. Banka itina ile bu paraları '' gerçek yüksek faiz '' ile başka insanlara veriyor. Banka kredi faizleri gerçek faizdir. Mevduat hikaye.

Döviz işi çok değişti. Delilim yok ama şüphelerim var. Şeffaflık olsa zaten buralarda yorum yapmayız. Vatandaşın elindeki döviz devede kulak. İmtiyazlı bir grup elinde toplanan döviz ; yurtdışı üzerinden ülkeye sokularak sabit kur olgusundan dolayı dolarına TL. faizi alıyor olabilir. Eğer böyleyse zaten tavşanla kaplumbağa yarışına benzer bir ekonomiye gideriz.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Benide yönetici yardımcısına çevirdin
    Artık gonyada da bi apartmanla ilgileniyorum
    Başkanım sağol hakkını helal et. Eski yönetici irzimiza geçti. Korkudan atladım. Bu adam aidat ödemediği gibi bugün ki parayla her sene 100-150 bin uzun atlama yapıyordu. Baba çok zararı var borsa gelirim gitti. Uykusuzluk stres de ekstra Bonus.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    televizyon ekranlarında yandaş, muhalif fark etmiyor. Tüm ekonomi proğramlarında mevduata %50 , 55 faiz verildiği algısı oturtuluyor. Oysa gerçek başka. Kazanılan her 100 liranın 15 lirasını vergi olarak devlet kaynağında kesiyor demiyorlar. Halkın yarısından fazlası bu algıyla faize koşuyor. Parasını beleşe bankaya emanet ediyor. Banka itina ile bu paraları '' gerçek yüksek faiz '' ile başka insanlara veriyor. Banka kredi faizleri gerçek faizdir. Mevduat hikaye.

Döviz işi çok değişti. Delilim yok ama şüphelerim var. Şeffaflık olsa zaten buralarda yorum yapmayız. Vatandaşın elindeki döviz devede kulak. İmtiyazlı bir grup elinde toplanan döviz ; yurtdışı üzerinden ülkeye sokularak sabit kur olgusundan dolayı dolarına TL. faizi alıyor olabilir. Eğer böyleyse zaten tavşanla kaplumbağa yarışına benzer bir ekonomiye gideriz.
    Tarladan buğdayım var deme ambara girmeyince.!!!!
    Kaos tüm hızıyla otobanda.!!!
    Sefillik, fakirlik tüm hızıyla otobanda.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Meksikaya 2011 de gittim

Mexico City
    Çok şüpheli hareketler .

Woltır wayt gibi adamsın ne işin var Mexico siti de lalo salamanka ile mi görüştün

Evvel ki sene bı herif fideo yapmış amarigo lu , bunu Mexico city de soymuslar, sonra polise gitmiş , daha sonra anlamış ki polis de bunu soyanlarla işbirliği yapıyor .

Sen orada ne yaptın bı anlat dostum ..

Yakında senin Bogota maceralarını da duyarsak şaşırmam
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5. ENAG in son bir yillik enflasyon %73 ama millet mevduata %55 ten para koyuyor

Millet TUIK in rakamlarina inanip %55 e seviniyorsa yazik gunah

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    ENAG in son bir yillik enflasyon %73 ama millet mevduata %55 ten para koyuyor

Millet TUIK in rakamlarina inanip %55 e seviniyorsa yazik gunah
    Parayı ENAG a yatıralım o zaman
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

HaberTürk : Bahçeli Ahmet Türk ‘ü telefonla aradı tebrik etti .

Ahmet Türk : Sağlığımı sordu gelismeyle ilgili tebrik etti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Pkk kongresini topladığını duyurdu / NTV
    Pkk : Alınan kararlar yakında açıklanacak / NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 585/586 İlkİlk ... 85485535575583584585586 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •