Sayfa 212/214 İlkİlk ... 112162202210211212213214 SonSon
Arama sonucu : 1712 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Sayın KUZU, yatırımcı perişan oldu, senet taşıyanlar %200 zararda, viopda istikrar yok, onlarda kötü. Kar eden ise son 2 senedir halka arz eden şirketler ve bu arzlara izin verenler. Arza izin verenlerde bir şekilde bu işden kazanc sağlamıştır. Örneğin hariçten iş yapan hasan meşe veya onur sağlam gibi spekler içeri alındı, şimdi onların donunu indiriyorlar.

Sistemin sahibi muhtemelen yiğit bulut. bu adam bu işden para kazanmak kazandırmak zorunda. 9000 altında yatırımcı kalmaz bu iş biter ve buna izin vermezler. Teb 3 aydır dönüş başlattı, her vade yavaş yavaş long sayısı artacak. 7. aydan sonra 11 bin sene sonu 12 bin ler gelir. Şuan avrupadan destek gelse bile bu hükümet erken secime gitmez çünkü halk çok kötü durumda. Borsanın bu gerekcelerle yükselmesi gerekir.
    CAKIR....

benim KOL KESTIGIM AN.....dibe ulasmis oluruz...oyun tarzim...TREND....kol kestim mi....icinde oldugumuz dusus trendi bitti demektir...

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    CAKIR....

benim KOL KESTIGIM AN.....dibe ulasmis oluruz...oyun tarzim...TREND....kol kestim mi....icinde oldugumuz dusus trendi bitti demektir...
    Eskiden takas aracı kurum yatırımcı alan satan görünür bilinir ve birazda iz bırakıdı. Şimdi adamlar kimin hangi bankada hangi senette kredi aldığını kaç lot olduğunu biliyor. Yani birinde nükleer silah var, diğerinde orak var. orağı sallıyoruz ama bir birimize isabet ediyor. Bu nedenle küçük yatırımcının tek silahı zaman, senedi alacaksın 5 yıl bakmayacaksın. Tabi sorsan hepsi kademeci ve kademeden kar almak için caba sarf ediyor. özetle teknik grafik çok adil değil artık.

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ELIMDE TEK KADEME MAL VAR....10550 maliyetli.....

simdi ike ike....KENE uyguluyacagim....bende ISTOP LOSS....diye bir sacmalik yok.....

KENE....

birinci kademe....10550 elde....

ikinci kademe......10 700

ucuncu kademe.....10 800

dorduncu kademe....10 900

ikinci kademe......10 700 geldi....elde....

bugun hepsini verecek elime ipne.

korku yok....korkunun ecele faidesi yok...FURUSMA OLUMUNE.....

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

ikinci kademe......10 700 geldi....elde....

bugun hepsini verecek elime ipne.

korku yok....korkunun ecele faidesi yok...FURUSMA OLUMUNE.....

ikinci kademe......10700 elde....

ucuncu kademe....10 800 elde....10 798 i gordu....10790 dan ben caktim....

dorduncu kademe....10 900 gelmedi.....pazartesi belki....

kuzu maliyet iyilestirme kurali devrede.....

5. ya o....ya ben....ARASI YOK....birimiz olecek.

dip 8700 degil artik....8400....buraya kadar olumune....ya o....ya ben....ARASI YOK.

6. Mehmet Şimşeğin borsa risklidir demesi benim için en büyük şüphe. Kendileri mala giriyor girecek ve girdikleri için küçük yatırımcıyı kibar şekilde uzak tutuyor. Hafta sonu borsalara faydalı bir haber olmalı. Trump uçağu üstümüzden gececek bu bile yeter.

7. USAGLAR.....

GOZUMU KAN BURUYOR....bunu ki...SOYACAGIM....ziraatmis...bofaymis...viz gelir tiris gider...BENIMLE BASA GELEMEZ....ADAMI OYARIM....OYA GIBI....

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    CAKIR....

9500 un ustunde 240 dakikalik al verir. Faizler burdayken enflasyonda iyilesme olmadan ralli olamaz. Ama herifin oyun alanida genis simdilik asagida 9000 yukarida 11000 genis oyun alani . 9400 ustune oturursa 9250 bile gelmez. Planini bence gozden gecir
    Yatırım yaparken Roma'nın bir günde kurulmadığını ,trade ederken Hiroşima'nın bir günde yok olduğunu HATIRLA..

Sayfa 212/214 İlkİlk ... 112162202210211212213214 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •