Trump:
Çin'e %80 Gümrük vergisi doğru görünüyor! Scott B.'ye kalmış.
Trump:
Çin'e %80 Gümrük vergisi doğru görünüyor! Scott B.'ye kalmış.
Pkk terör örgütünün fesih kararını açıklaması an meselesi deniliyor. Suriye şubesi de bu karara uyarsa Suriye'de inşaa faaliyetleri hızla başlayacaktır. İnşaa faaliyetleri istihdam getirecek, ticaret hızlanacaktır. Dolayısı ile geri dönüşler de hızlanacaktır.....
Suriye'ye doğalgaz vermeye başlıyormuşuz. Halep'e verilecekmiş....
Irak'ta kalkınma yolu projesi hız kazanacak....
İran ve İsrail rahatsız olacak pek tabi.
Takoz koymaya çalışacaklar muhakkak...
Göçmen sorunu ile boğuşan Avrupa ses çıkartmaz pek. Zaten pek dermanları da yok...
Trump ise ticaretine bakar.
Son düzenleme : sar; Dün saat: 15:18.
Ali Babacan:
Açıkçası bu savunma sanayindeki gelişmeleri mesela ben takdirle izliyorum. Bir ilerleme var. Ve şu anda mesela Avrupa'da da korkunç potansiyel oluştu.
Avrupalılar savunma harcamalarını artıracak ya. Amerika, NATO güvencesini geri çekiyor. ‘Başınızın çaresine bakın’ diyor. Avrupalılar da kendilerini savunmak, kendi kendilerine yeterli olmak zorundalar. Yüz milyarlarca euro para harcayacaklar.
Para hazır ama o kadar üretim yapacak savunma sanayisi yok Avrupa'nın. Ancak yeni yatırım yapacaklar da falan filan. Şimdi bizim için çok büyük bir pazar. Yüz milyarlarca euro’luk büyük bir pazar. Siyasi ilişkiler sağlam olduktan sonra Türkiye'de savunma sanayiİ katlaya katlaya büyür.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
-Bu haftadan itibaren rezervlerimiz yeniden artmaya başladı. Türkiye'nin gelişmekte olan ülkeler arasında pozitif ayrıştığına şahit olacağız....
-Dış dengede de tablo olumlu. Altın hariç tutulduğunda cari fazla veriyoruz.
-Petrol fiyatlarındaki düşüş lehimize işliyor. İstihdamda da tarihi seviyelerdeyiz.
-İşsizlik oranımız %7,9’a geriledi. Son 20 yılın en düşük seviyesine işaret etmektedir.
-Yüksek teknolojide atılım için HİT30 programını başlattık. 2030'a kadar 30 milyar dolarlık destek vereceğiz.
Bebek ve asker katilleri için siyaset yolu açılacak!
https://m.sabah.com.tr/yazarlar/mude...onra-ne-olacak
cehape ne diyor bu işlere ?? bahçeli ilk çağrı yaptığı gün, özgür başkan hemen fırlamıştı kürsüye
-el yükseltiyorum, ben de kürtlere bir devlet vaadediyorum' demişti..
sonradan işler ciddileşince yorum yapmaz oldu cehape liderliği, son durum itibariyle herhangi bi fikri var mı cehape'nin ??
tayyip erdoğan ise tarihe geçti- 50 yıllık kürt/pkk meselesini bitirdi .. nokta
Yer İmleri